herkese merhaba..
ben daha 1 senedir motora biniyorum (ama bayaa iyi biniyorum )
bir chopper'im var (şu ara satıyorum) ve yeni sezonda resimdeki (abimin) motorla yollarda olacağım..
herkese merhaba..
ben daha 1 senedir motora biniyorum (ama bayaa iyi biniyorum )
bir chopper'im var (şu ara satıyorum) ve yeni sezonda resimdeki (abimin) motorla yollarda olacağım..
hoşgeldin freedom34 . chopper ı niye satıyosun?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
hoşbulduk.. çok severek bindim chopper'ıma ama enduro almak için biniyorum.. bu sene enduroyla (transalp ve F650GS ile) yaklaşık 700-800km yol yaptım... ben önümüzdeki sezon artık uzun yol yapmak istiyorum ve sanırım enduro bunun için daha uygun olacak.. benim motorum virago535 ve alacağım motor F650GS (ya de belki CS scarver).. F650 şeh,r dışı yollarda daha verimli geldi bana.. yol tutuş ve sürüş kolaylığı açısından..
hoşgeldinn şimdiden hayırlı olsun
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Kaça satmayı düşünüyorsun motorunu?
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
freedom34, hosgeldin buluşmalara bekleriz
hoşgeldin..umarım enduro bu konuda doğru seçim olur!!!chopper-enduro??
hayırlısı olsunç :
hosşheldinn
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
aramıza hoşgeldin
virago 535 resim ve sürüş deneyimlerini sitede paylaşırsan seviniriz
ERASER WİLL COME BACK
tekrar hoşbulduk arkadaşlar.. sıcak karşılama için teşekkürler..
önceki mesajı yazarken telefon gelmişti, biraz cümle düşüklüğü olmuş.. normalde saçmalamam pek ööle
kısa cevaplar:
- JetAime: motor 1997 ve 7 milyar (7bin YTL ).. dosta yarar motorum, aklınızda olsun.. çok seviyorum ama bu sezon enduroya taktım kafayı.. sahibinden.com'da görebilirsin detay...
- Peril: bu benim ilk motorum. bu yaz bayaa bi enduro sürme şansım oldu.. yol yapmak için çok rahat enduro (her türlü yol şartında).. yoksa chopper şehir içinde hem çok rahat hem de çok havalı tabii ) hele sesini çok özliicem. bi de yazın yol yapacağım için su soğutmalı tercih ediyorum.
- Powerbyaydin: resim yüklerim tabii.. 25 aralık sürüşünün bi kaçını (ama F650GS ile) diyarbakır adında yükledim. orada neden enduro istediğim daha net. Virago'nun sürüşüne gelince.. çok rahat ve kontrolü çok kolay bir motor.. egzosum özel olduğundan sürat yapınca biraz gürültülü ama istanbul içinde mükemmel.. üzülüyorum aslında satarken...
inşallah buluşmalarda görüşürüz (amma uzun yazdım yaa)
hoşgeldin
benden hoşgeldin sitemize msjımı jet hızıyla gönderiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)