Arkadaşlar Merhaba Istanbuldan Berk Adim Göztepe Kadiköy Yakasindayim Bütün Motorcu Arkadaşlara Merhaba Diyorum Aranizda Motorumu Yeni Sattim Cbf 500 Almayi Düşünüyürum Bir Fikri Olan Varsa Benimla Yazişabilir Teşekkurler
Arkadaşlar Merhaba Istanbuldan Berk Adim Göztepe Kadiköy Yakasindayim Bütün Motorcu Arkadaşlara Merhaba Diyorum Aranizda Motorumu Yeni Sattim Cbf 500 Almayi Düşünüyürum Bir Fikri Olan Varsa Benimla Yazişabilir Teşekkurler
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz.Kalıcı olmanız dileğiyle....
Çok TeŞekkÜrler SaĞol
aramıza sıcak dostluklar yapman dileğiyle
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Hoşgeldin aramıza
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin dostum
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
hoşgeldin...
May the Force be with McLaren Mercedes
aranızda istanbul kadıköy yakasında motor kullanıcısı varmı diyordum tanışmış sohbet etmiş olurduk çok sağolun
hoşgeldin
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Hoşgeldin arkadaşım
Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.
HOŞ GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN!
aramıza hoşgeldin bende hasanpaşayla kadıköy arasında oturuyorumbrkgone adlı üyeden alıntı
aramıza hoşgeldin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)