Öncelikle herkese merhaba,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat, ilk mesajı atmam bugüne kısmetmiş. Foruma 2006 motosiklet fuarından hemen sonra üye oldum. Benim motor sevdam annemin beni 1998 fuarına götürmesiyle başladı yani tam 8 yıl önce o zaman 9 yaşındaydım. Şimdide bana kalkmış diyorki ''kimden kaptın şu motor sevdasını'', cevabım şöyle oluyor ''sen 9 yaşındaki bir çocuğu motosiklet fuarını götürürsen, o çocuk motorcu olur, benden başka bi şey olmamı bekleme ''. Uzun lafın kısası, bu senede fuara gittim ki biraz bilgi toplayayım, malüm martta 17 yaşına bastım ve kafamda yaz için ehliyet kursu planları yapıyordum, orada sitenin standını gördüm, çekilişe katıldım belki çıkar diye birde baktımki ücretsiz ehliyet kursunda 1. yedek talihli olmuşum. Günlerce dua ettim ve asil üye hakkını kullanmayınca, şans banada güldü. Tabiki bu gelişmelerden annemin hiç haberi yoktu . Dün sabah 7'de okula giderken: ''Anne ben bugün motosiklet kursuna yazılıyorum'' dedim ve kapıyı çekip çıktım, suratındaki ifadeyi görmeliydiniz. Gelişim sürücü kursuna gittim, gerçekten çok sıcak ve dostça karşıladılar. İşlemlerimi tamamladım. Artık yaza sınava giricem.
Gelişim Sürücü Kursuna ve motosiklet.neT'e minnettarım, iyiki varsınız. Şimdiden herkese teşekkürler