Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbul Kadıköy'den herkese merhaba

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2006 BMW R1200GS, 2005 BMW R1150GS ADV
    Merhaba arkadaşlar..
    Adım Ali Çağrı Halaçoğlu..
    1982 doğumlu, hukuk fakültesi mezunu ama hukuk yapmayan, aşağı yukarı 250.000 km'dir ikiteker üstünde giden biriyim..
    Kadıköy Acıbadem'de motosiklet servis, satış ve yedek parça hizmeti veren BigBoys Moto'nun sahibiyim..
    Ayrıca yaklaşık 20 yıllık müzikal geçmişim var.. 12 yaşımdan beri davul çalmaktayım, ve şu an 6 farklı rock grubunun davulcusuyum..

Çok fazla forum kültürüm yoktur, ama paylaşımı çok severim.. Sanırım şu andan itibaren hepinizle farklı fikir alışverişlerimiz, paylaşımlarımız olacak.. Hepimizin tekeri düz bassın..
    Aykut009 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    ağa yeni üyenin motobiyografiye bak back round sağlam genelde yeni gelenlere başlangıç motoru tavsiye ederdim ama iş tersine döndü takıldığımız bir şey olursa sorabiliriz değilmi şaka bir tarafa hoş geldin

Motosikleti
    2006 BMW R1200GS, 2005 BMW R1150GS ADV

Hoşbulduk..
    Herkes hayatın her anında yeni birşeyler öğreniyor, bunu belki de onlarca kez şahsen yaşamışımdır.. Memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım, çalışırız..

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Hoşgeldiniz ali bey. Paylaşımlarınızı bekliyoruz... Forumda kalıcı olmanız dileğiyle..

Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Hocam hoşgeldiniz, ben de avukatım ama köfteci mi açsam diye düşünmeye başladım. Keyifli forumlar..

Motosikleti
    Bajaj Discovery 125 ST
    Ali Bey Hoşgeldiniz... Sizlerin bizlere bu forum ortamlarında profesyonel katkı sağlayacağınıza inanıyorum....

Evren Alpar: Ben, grafik tasarım, dış ticaret, market, satış v.s. derken tekrar grafik devam.... en iyi iş bildiğin işmiş... gerçi köftede de iyi para vardır, sıcak canlı para gibisi yoktur ama....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)