İstanbul Kadıköy'den herkese merhaba
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar..
Adım Ali Çağrı Halaçoğlu..
1982 doğumlu, hukuk fakültesi mezunu ama hukuk yapmayan, aşağı yukarı 250.000 km'dir ikiteker üstünde giden biriyim..
Kadıköy Acıbadem'de motosiklet servis, satış ve yedek parça hizmeti veren BigBoys Moto'nun sahibiyim..
Ayrıca yaklaşık 20 yıllık müzikal geçmişim var.. 12 yaşımdan beri davul çalmaktayım, ve şu an 6 farklı rock grubunun davulcusuyum..
Çok fazla forum kültürüm yoktur, ama paylaşımı çok severim.. Sanırım şu andan itibaren hepinizle farklı fikir alışverişlerimiz, paylaşımlarımız olacak.. Hepimizin tekeri düz bassın..
Reklamlar
-
ağa yeni üyenin motobiyografiye bak back round sağlam genelde yeni gelenlere başlangıç motoru tavsiye ederdim ama iş tersine döndü takıldığımız bir şey olursa sorabiliriz değilmi şaka bir tarafa hoş geldin
-
Hoşbulduk..
Herkes hayatın her anında yeni birşeyler öğreniyor, bunu belki de onlarca kez şahsen yaşamışımdır.. Memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım, çalışırız..
-
Hoşgeldiniz ali bey. Paylaşımlarınızı bekliyoruz... Forumda kalıcı olmanız dileğiyle..
-
Hocam hoşgeldiniz, ben de avukatım ama köfteci mi açsam diye düşünmeye başladım. Keyifli forumlar..
-
Ali Bey Hoşgeldiniz... Sizlerin bizlere bu forum ortamlarında profesyonel katkı sağlayacağınıza inanıyorum....
Evren Alpar: Ben, grafik tasarım, dış ticaret, market, satış v.s. derken tekrar grafik devam.... en iyi iş bildiğin işmiş... gerçi köftede de iyi para vardır, sıcak canlı para gibisi yoktur ama....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)