Selamlar motosiklet sevenler ve motosiklet ile rüzgarı hissetmeye gönül verenler. Uzun zamandır, forumlarını okuduğum, araştırmalarını incelediğim, nimetlerinden istifade ettiğim bu siteye, " ulen neden üye olmuyorum ?" diye kendime hayıflanıp sonunda üye oldum
Sevgili motosiklet üstatlarının bilgilerinden daha fazla istifade edip, yardım edebileceğim her konuda uzatacak bir el olarak "amatör olarak" aranıza katıldım.
Yaşım 28 makine mühendisiyim, Bir buçuk ay önce 0 Km olarak aldığım ve fiyatı nerdeyse koruma ekipmanlarım kadar tutan Kuba marka XCG 150 model başlangıç motosikletim ile Çorlu-Çerkezköy-İstanbul üçgeninde motosikleti tecrübe edip, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu bölgede yaşayan ve motosiklet süren Apaçi kardeşliğine buradan selam vermeyi bir borç bilirim
Saygı ve sevgilerimle...
Herkese keyifli ve sağlıklı sürüşler.
Ha bu arada yeni olduğumdan mıdır nedir, motosiklet sürerken başka bir motosiklet sürücüsünün bana korna ile selam vermesi çok hoşuma gidiyor ve ben de ne zaman motosikletli görsem hafifçe korna ile selamımı veriyorum. Bu yazıyı okuyan herkes bunu yaygınlaştırırsa sevinirim. kurtlar sofrasında birbirimize sahip çıkalım