hoşgeldin
format at istersen
hoşgeldin
format at istersen
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Hoşgeldin dostum Godfather'ında dediği gibi motor aşkı başkadır Ve en güzeli motorun kızlar gibi dırdırı olmamasıdır
Okan ACAR
hoşgeldin dostum bu hastalığı ben dahil burdaki herkes çok iyi biliyor ve geçmeyecek bir hastalık olduğunu da.Ben motoru alana kadar gecem gündüzüm o oldu uykularımı yitirdim kafayı yedim. aldım yine uyuyamadım ya dışarda nasıl bırakırım aşkımı diye, olmadı salonun baş köşesine yerleştirdim kış boyu seyrettim şimdi bahçede beni bekliyor.seninde bu stresi yaşaman dileğiyle.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Camthalion adlı üyeden alıntı
bu linki baştan sona dikkatli okursan motora ayıracağın bütçeyi en iyi şekilde kullanırsın
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8723
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR sen ve diğer moderatörler yeni gelen arkadaşlara hemen yol gösteriyorsunuz ..tebrik ederim.bu güzel ve faydalı bi paylaşım.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Antikor edinirsin umarım biran önce Hoşgeldin
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
hoşgeldin aramıza kansızlık damar cekilmesi gibi belirtileri var bu virusun dikkatli ol
hoşgeldin
bende senin gibi aşığım bak ilan_ı aşkımı solda yaptım
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
hoşgeldin arkadaşım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)