Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba

REKLAM ALANI

Herkese selam,
    Forum'da ve motosiklet hayatında yeniyim. Yaklaşık 1 ay önce çocukluk hayallerimi gerçekleştirip araştırmalarım sonunda KTM 390 Duke aldım. 5-6 Temmuzda yapılacak ehliyet sınavını bekliyorum. Sürüş tekniklerinden motosiklet hırsızlığına paylaştığınız her şeyi okumaya çalışıyorum. Hepinize teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Merhaba,

Öncelikle motosikletiniz hayırlı olsun.
    Sormak istediğim birkaç şey var,
    1. Motosikletin fiyatı.
    2. İlk izlenimleriniz.
    3. Titreşim.
    4. Yakıt.
    5. Konfor.

Motosikleti yeni aldiginiz için bazı hususlar tam güvenilir olmayacaktır ama cevaplarsanız memnun olurum.

Selamlar.

Teşekkürler uçnkaplumbğa
    1.Motosiklet 18900 tl
    2.Turuncu cantlardan kurtulmak gerek duke 125 ve 200 daha güzel (siyah). Özellikle benim gibi bir acemiyi fazlasıyla tatmin eden bir ivmelenme gücü var.
    3.Titreşim makul. Ancak motorun sesini çok sevmemiştim (tek silindir patapata). Akrapovic exhasust sonrası bambaşka oldu.
    4.Yakıt 100km'de 5lt civarında belki biraz daha az. ancak servis ve duke kullanan arkadaşların söylemesi bu rakam daha da düşecek. Günlük efendi kullanımda 3.5lt'ye düştüğünü söylüyorlar
    5.Eğitim aldığım hocaların ısrarla vurguladıkları "motorla bir olmak" olgusunu karşılıyor. zaten şasi küçük kısa 80cm sele yüksekliği güvende hissettiriyor (boyum 176cm

şu ana kadar yapabileceğim tek olumsuz yorum 250cc+ ötv pisliği yüzünden ödediğim yüksek fiyat.

senin de öngördüğün gibi hem acemiyim hem de motorla çok yol katedebilmiş değilim. umarım cevabım aydınlatıcı olmuştur.

Selamlar.

Merhaba,

Cevabınız için çok tesekkur ederim, benim için oldukça yeterli.
    Tekrar hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın.

Selamlar.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    HAYIRLISI OLSUN KAZISIZ BELASIZ İLK MOTOR İÇİN BENCE GÜÇLÜ BİRAZ (44 BG OLMASI LAZIM )DİKKATLİ OLMAK GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Teşekkürler biyeybaraküs,

Uyarın için sağolasın. İlk sen değilsin ve haklısın elimden gelen tüm dikkati veriyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)