Okumaya bile gerek yoktu.
Fitesli ise cbf 150
Scooter sa pcx
Bunlar aspirin gibi her derde deva.
Ama yazdıklarını okudum , cevabım yinede aynı
Bu arada A. selam.
Okumaya bile gerek yoktu.
Fitesli ise cbf 150
Scooter sa pcx
Bunlar aspirin gibi her derde deva.
Ama yazdıklarını okudum , cevabım yinede aynı
Bu arada A. selam.
honda cbf 150 konusunda "profesyönel satış danışmanı mete_han"'dan yardım alabilirsin.
Yaşınıza ve kesenize uygun Bajaj Boxer 150 ye bir göz atın derim.
Az yakar , max torqunu 4500 devirde verir, cbf 150 den daha seri ve kuvvetli, cbf in neredeyse yarı fiyatı, sağlam ve parçası çok ucuz. 3000 km dir kullanıyorum dağ, taş gezmediğim yer kalmadı. cross motorların zorlanacağı yerlerde kullandım. Hopladım, zıpladım şu ana kadar tek bir sorun yok. Bakım aralığı 5 bin km de birdir. Koruma demiri, arka çanta demiri, ön cam motorun üzerinde orjinal olarak gelir ve boxer sadece 3000 tl fiyatla satılıyor. Artan paranızla güzel bir ekipman alabilirsiniz.
Motoru incelemek isterseniz linki tıklayıp inceleyebilirsiniz...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-degilmis.html
Açtığım konunun giriş gelişme, yorumlar ve nasıl sonuçlandığının daha net olması ve konunun sonucunun askıda ve belirsiz kalmaması için ilgili yerlerde cevaplar yazmama rağmen bu konu içerisine de yazma lüzumu hissettim... Gereksiz kalabalık v.s. gibi düşünmeyin diğer konularda olduğu gibi burada da bu yazı gerekiyordu diye yazdım..
Kirlilik oluşabilir düşüncesinden rahatsız olmakla beraber benim gibi araştırma yapanlara bir ışık tutar adına gerekliliği daha ağır bastığı için aşağıdaki metni de eklemeyi düşündüm...
Saygılar...
Evet birkaç zamandır değerli ve saygıdeğer motosiklet.net üyelerinin tecrübelerinden ve yönlendirmelerinden faydalanarak sonunda motosikletimi aldım.
BAJAJ Discovery ST 125 Kırmızı-Siyah
Geçen Cumartesi günü Baybars Bey’in sahibi olduğu Kadıköy Bay-Moto’dan motosikletimi aldım. Yanında gerekli aksesuar grubu dahil hepsini aldım.
Motosikletimin evraklarını bekliyorum. Daha sonrasında plaka, ruhsat tescil vs. işlerini halledeceğim...
Öncelikle Kuralkan Motor’a gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Sayın EKREM ATA Bey’in göstermiş olduğu ilgi ve yardımlarından dolayı kendilerine ve kendilerinin şahsında üstlerine özellikle teşekkür ediyorum.
Bay-Moto Baybars Bey’e beni bir müşteri değil bir arkadaş gibi ağırladığından dolayı ve bana katkıda bulunan değerli forum üyelerine ve motosiklet.net ailesine teşekkür ediyorum.
hoşgeldin
geç kalmışım...
bajaj pulsar 200 al deyecedim; direkten dönmüş, gol olmamış seninki
gene de hayırlı olsun
kazasız belasız binersin İnşAllah
Yaf pulsarı gördüm, biraz daha oyalansam alcaktım sanki; gel beni al diye bakıyodular melül melül... pardon aslan gibi
maliyet ve kullanım tarzı ve birkaç etkenden dolayı discovery de karar kıldım.... ama bilirsin bu yolculuk bitmez... hayatın neler getireceği belli olmaz.... çarşambalıdan Samsun'a selam...
tekeriniz düz bassın... lastiğiniz kabak olmasın... zinciriniz dişlisiz motorunuz yağsız kalmasın.. bujileriniz ıslak grenajınızda çatlak olmasın.. egsozunuzda mavi duman, artçınız acemi olmasın..
Orhan abi bende discover 125 st alma planındayımda motor nasıl millet diyor tekliyor bayırda çekmiyo bi anlat hele
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)