Hyosung GT 250 Comet bakabilirsin ikinci el.
Maksat kafa karıştırmak olsun
Hyosung GT 250 Comet bakabilirsin ikinci el.
Maksat kafa karıştırmak olsun
cbf 150 alacağına iki adet bajaj boxer 150 al.
kırmızını yazın, siyahını kışın kullanırsın
gt 170 alma. herkes şikayetçi.
drift ve mcx güzel, yalnız mcx fazla yakıyor. parasının motosikleti.
discover al bence. gene de gt 170 hariç hepsinin üstüne bin bak. hangisi içine sinerse onu al.
Abiler, daha halen bekliyorum.... Kararsızlığıma bir çare yok mu... geri sayım devam ediyor.
9.999.999.998.654.321
Bu kadar kasıcak ne var. Yaşınız başınız tecrübeniz var 15 km gidiceksiniz. En uygunu cbf 150 herşeyi yaparsınız bu motosikletle rahattır artçı rahat eder ucuzdur parçası tedarıgı felan saglamdır daha ne arıyorsunuz alın cbf 150 herşeyi rahat rahat yapın.
Benim motoru satayim size markete ve 15 km yola rahat rahat gider Bende cross hayalime kavusayim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
Şurda geçen bütün markaların modellerin dışında alakasız bir marka model oldu ama yinede buyrun o amaçla kullanacaksanız çok iyi bir makinayada gerek yok sanki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7558391/detay/
- Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
berkaye teşekkür ederim ama düşünmüyorum... Cross hayallerine devam... 98 lerde benim ilk motorum cross tu sende yaş daha genç.. babanın dediği gibi sabır
Öncelikle 2. el bir motor aldığınızda ruhsatınızı alabilmeniz için paşa paşa yeniden bir trafik sigortası yaptıracaksınız. Belirttiğiniz bütçe ile 2. el aksesuar olarak zengin bir cbf 150 alınabilir. Yukarıda bir arkadaşın belirtiği üzere bazı sorunları var, zaten sorunsuz bir motor yok, kimse "yoğurdum ekşi" demediğinden çok bilinen markaların kronik sorunları hiç söylenmez .Yedek parçası bol bir motor diye biliyorum, parça fiyatları hakkında bir bilgim yok. Bende sizin gibi işe gidip gelme amaçlı bir motor alim diye başladığım bu macerada 120 bin km. yi devirdim, yine ağırlıklı olarak şehir için de kullanacağınızı düşünerek scother seçeneğini de listenize eklemeyi tavsiye ederim 95 bin km vitesli motor kullandıktan sonra hiç hesapta yokken bir scoother almış birisi olarak dünya varmış demiştim, ayrıca kışında kullanacağınızı düşünerek minimum seviyede yağmur yiyeceğinizi söylemeliyim, bütçenize uygun piaago ve honda fes 250 ler mevcut. Kolay gelsin
ruhsat trafik sigortası olayı evet aynı fikirdeyiz... doğru biliyor muşum
Kanaatim CBF150 veya Yamaha 125 arasında gidip geliyor.. Yamaha'nın aynı commuter tarzında olup 150 veya üstü olsa ne güzel olurdu... Hiç düşünmem direkt alırdım.... ama yamahanın 125 olması beni düşündürüyor o yüzden cbf150 ye kayıyor fikrim...
şu anda işe gitcem gelcem diyorum ama sonra ne olur bilmem ki neticede motosiklet bu eskiden kalma bir zıpır bir damar var hani tekrar yeşillenir mi o damar bilmem ki... neyse sizin gibi doğru fikir sahiplerinin yardımları beni doğru adımlar atmaya sevkediyor.
Şu anda işten eve evden işe bir aile babası olarak bakıyorum kendime...
scooter tarzını 1996'da honda ile gördüm o zaman sevmedim halen sevmiyorum :(
tabii büyük konuşmayayım ama hiçbir şekilde tercih etmem. Hani bütçe meselesi değil tarz meselesi... Vites otomatik mi olsun manuel mi olsun diyosan... 45 derece yokuşa karşı durmadıkça manuel vites her daim iyidir.... kontrolü elde tutma, hakimiyet meselesi...
yorumundan ve ilginden dolayı teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
SON DURUM: Şu ana kadarki araştırmalarım ve incelemelerim ve ilgili değerlendirmeler neticesinde herhangi bir farklı değerlendirme ve olağandışı bir şey olmadığında vardığım karar şudur ki:
Honda CBF150 veya Yamaha CBR125(ESD) Bu iki motosiklet arasında tercih yapacağım.
en azından bir karar aşamasına kadar geldim.... bu da iyiidir
Bende bir cbf kullanıcı olarak cbf almanızı tavsiye ederim Cbf rahat motordur şehiriçinde istediğiniz gibi yorulmadan gezersiniz . Eğer bütçeniz biraz daha fazla olsaydı o zaman size ömürlük bir motor olan Suzuki inazuma almanızı tavsiye edecektim ama bütçeniz az olduğu için , rahat olsun sağlam olsun derseniz Cbf 150 yeter hertürlü ihtiyaçlarınıza
Merhaba arkadaşım,
Sana önerebileceğim (performans kalite fiyat olarak) kanuni gt170 derim. sahip olduğum ve takıntılı olduğum için değil aksine gt170 in inanılmaz konforu yakıtı ve yol tutuşu beni çok memnun ediyor.. Honda veya yamaha nın kalitesine erişilmez lakin bu kanuni nin parçaları mondial, asya, yuki, daelin gibi markaların parçalarından çok daha üstün zaten piyasayı kanuni belirliyor ve mondial buna göre yedek parçalarının fiyatlarını belirliyor. Kesinlikle mondial ve diğer markaları kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın..
Kanuni GT170 git yakından gör fırsatınız varsa test edin derim birşey kaybetmezsiniz.
Erhan540 yorumun için teşekkür ederim. GT170'i tercih listemden sildim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
fiyat karşılaştırması yapınca sıfır olarak yamaha bir adım önde gibi ama cazip aksesuarlı olup ikinci el güvenilir bir ürün bulduğumda öncelikli tercihim CBF150 olabilecek gibi.. ama ya aynı şartlarda bir yamaha CBR125 karşıma çıkarsa... :( bak yine ortada kararsız kaldım emi.. tabi bu arada honda da zam yapıp duruyo...yaz geldi ortalık hararetlendi ya tam fırsatı...diğer firmalarda onu seyrediyo... neyse uzatmadan bi motor aliim en iyisi...
tekeriniz düz bassın... lastiğiniz kabak olmasın... zinciriniz dişlisiz motorunuz yağsız kalmasın.. bujileriniz ıslak grenajınızda çatlak olmasın.. egsozunuzda mavi duman, artçınız acemi olmasın..
Hocam japondan şaşmayın . Kanuniyi silmekle en iyisini yapmışsınız Biraz daha sabredin olmadı benim cbf'i size veririm Honda evet bu yıl fiyatlarını her ay zam yaparak pahalılaştırdılar motorları .... Şubat ayına cbf'i sıfır 5190 tl'den almıştım şuan 5800 tl . Tabi çıplak hali ile koruma demirleri çanta yan ayaklık vs hariç . Aksesularlarıyla sıfır cbf 6500 tl yi geçer .
Arkadaşlar Merhaba, Geçen gün bir bayiiye mail attım fiyat teklifi istedim.. sağolsunlar ilgilendiler. aşağıdaki gibi yaklaşık rakamlar var.
YAMAHA 125cc MOTORSİKLET (Sıfır) : 4,890,00 TL
Ruhsat, Plaka, Trafik : 600,00 TL (şahıs olursa )
Koruma Demirleri (Ön, Motor, Arka) : 200,00 TL
Arka Çanta (Orta Ayarda 35 lt gibi) : 225,00 TL (renk farklılığı fiyatı değiştirir.)
Orta Sehpa : motor üzerinde mevcut
Disk Kilidi : 65,00 TL
Zincir Kilit : 60,00 TL
Kask : 250,00 TL ( ortalama fiyat )
Eldiven : 60,00 TL ( ortalama fiyat )
Mont : 566,00 TL ( ortalama fiyat )
Bot : 422,00 TL ( ortalama fiyat )
Dizlik : 65,00 TL ( orta kalite )
Bellik : 55,00 TL ( ortalama fiyat )
(Bu arada brandayı unutmuşum : 100,00 TL ( ortalama fiyat )
Motosiklet, Ruhsat Plaka hariç aksesuar grubu 2068 TL yapıyor.
MOTOR + Ruhsat = 5.400 TL + Aksesuar 1970 = 7370 TL gibi bir rakam çıkıyor...
Kredi Kartı ile vade olmadan 8 taksit yapsam yaklaşık aylık 920 TL gibi bir maliyet karşıma çıkıyor. İstersem alabilirim.
SORULARIM ŞUNLAR 1-) Hiç düşünme yukarıdakini üç aşağı beş yukarı git al mı dersiniz?
2-) Nakit olacak şekilde Güvenilir 2. el yukarıdaki aksesuarların az birkaçı içinde olan bir motor al bütün aksesuarları bulamasan da kalanı sen tamamlarsın 7370 yerine 4500 e motoru alıp 1500 aksesuara ekstra verip 6000 e kapatıp 1370 de kar mı edersin dersiniz?
3-) Aksesuarlar ile ilgili farklı değerlendirmesi olanlar var mıdır?
Aradaki 1370 tl için bu riski almaya motordan anlamayan biri için değer mi.... yardımlarınızı bekliyorum......
bugün istanbulkarta 30 tl yükledim benim bir haftalık yol param... 1 hafta içinde motosikleti almak istiyorum... yeniden istanbulkarta yükleme yapmadan halledeyim şu işi
Bir tamirci olarak gt 170 le bol bol servıse gidersin , ybr 125 esd mükemmel bir motor hepsi geç onu seç
bugün iş çıkışı yamaha ybr125 görmeye gideceğim...
Honda CBF 250
Honda CBF 150
Honda CB125E
TVS RTR 150 (Apache)
Yamaha 125
Yamaha 125 ESD
Kanuni GT170
şu motorlarımı 5 yıl üstü veya 50000 km yardım çok ilginçsin ya
Bu bilgiler için bu kadar çok km.ye ihtiyaç yok ki.!
Neyse Suzuki de var 250 cc' de ancak fiyatı sizin bütçenin üzerinde. Listenizdekilerin arasında, konfor yakıt tüketimi ve yedek parça - servis bulunurluğu nedeni ile tavsiyem CBF 150 olacaktır.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
20000 km ybr 125 kullandım ege turu da yaptık
şu an da cbf 150 kullanıyorum yaklaşık 10000 km olmak üzere bununla da ege ye gideceğim (git gel yaklaşık 3000 km )
size tavsiyem 2 motordan hangisini alırsanız alın güc yedek parça konfor yakıt hemen hemen aynı ybr sadece biraz daha zor satılır
ama her ikiside üzmez yormaz yolda bırakmaz
eğer alacaksanız 2 el cbf alın 5000 tl civarına full aksesuar 2013 mod az km motorlar var boşuna sıfır alıp 7000 tl para harcamayın
ben motorumu satıyordum sizin istedeğiniz aksesuarlar la birlikte ama baktım bunu satınca 650cc enduro alamayacağım satış işini yaz sonuna bıraktım
sakın ola ki gidip kanuni bajaj mondial gibi markalara bakmayın tecrübeye sabittir
size o markaları tavsiye edenler de olabilir ama bu oran 100 de 10 dur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)