Uzun zamandır forumu takip ediyorum.Uye olmak ıcın motor sahibi olmayı bekledim Motor hakkında cok bilgi sahibi degılım.tecrube ve tavsıyelerınizi beklerim.Şimdiden ilginize tesekkur,kazasız sürüşler dilerim...
Uzun zamandır forumu takip ediyorum.Uye olmak ıcın motor sahibi olmayı bekledim Motor hakkında cok bilgi sahibi degılım.tecrube ve tavsıyelerınizi beklerim.Şimdiden ilginize tesekkur,kazasız sürüşler dilerim...
Motoru yenimi aldın, alacakmısın tam anlaşılmıyor. Aldıysan hayırlı olsun. Hoşgeldin.
Aldım hocam.ozur dılerım pek acıklayıcı yazmamısım
Kaç km ne durumda bir motor. Alınca hiç bakım gibi bir şey yaptırdın mı, yetkili servis baktı mı, resimleri var mı?
16.000 de ama muhtemelen oynanmıstır.(2005) trafıge cıkıslı.USA kasa.ilk sahibi yurt dısından getırmiş oyle duydum.Motoru tanıdıktan aldıgım ıcın herhangı sorgulatma olayına gerek duymadım.Genel olarak motor fazlası ıle ıyı durumda.Kondisyonu yerinde!!! elimde bir kac resim var ama nasıl paylasıcam tarıf ederseniz hemen ayarlayabılırım.
hızlı resim .com a koyun resimleri sonra odan forum yazan yerden linki alın burrdan üstteki şekilerden ınsert imagenin içine kopyalayın sonra tamam deyin oluyor hayırllı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun güle güle kullan
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
maşallah tertemiz, çok güzel görünüyor Allah kaza bela vermesin... hırsızların, polislerin gazabından korusun... güzel günlerde gezin tozun güle güle
tesekkur ederım.polislerle bıraz problem yasıyorum dogrusunu soylemek gerekır ise gurultulu bir makine!egzosun ustunde ayak yanmasını onleyıcı bır parca var.bu parcayı calmaya calısmıslar bende artık kapalı otoparkta muhafaza edıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)