Yalova'dan herkese selam.........bende varım.....
Reklamlar
-
kuvva adlı üyeden alıntı
hoş geldin dostum,mt.izmir adına selamlar.
ayrıca verdiğin bilgiler ve paylaşımın için teşekkür ederiz, konu hakkında ayrıntılı bilgi edinirsen lütfen bana özelden mj at.
sevgi ve saygıyla kal.
Hoşbulduk tşk.ler bilgimi forma yazıcam ayrıca özelinede gönderirim... umarım hayırlısı olur
serkankiyak adlı üyeden alıntı
hoş
geldin..
onlar almanyada ucuz üstad biz buradayız..
Hoşbulduk ........çünkü insan hayatı onlar için çok önemli fiyatlarında ülkemizdeki gibi abartı yok ne kadar trafikde az araba olursa ekonomi ve çevre açısından kazanıyorlar savaşdan çıkıp sıfırdan başlıyan bir millet dostum tam anlamıyla millyetçi
forrap adlı üyeden alıntı
Aramıza hoşgeldin...
Korumalara bu kadar önem verdiğin içinde ayrıca tebrikler,sonuçları bizde bekliyoruz
Slm hoşbulduk arkadaşım motor zevki arabadan daha fazladır ve de bence çok özel...............ama 2 tekerdesin ve vücudun dışarda 100km hızla giderken kaskın ön camına gelen küçük bir sinek yada böcek tıpkı taş gibi en basiti motorun markası modeli gücü fiyatı önemli değil 50 cc.lik bir motorda bile insan ya ölebilir yada sakat kalabilir............o yüzden bizi sevenleri üzmemek için lütfen önce koruma diyorum görüşmek dileğiyle sağlıcakla kal.........
fly adlı üyeden alıntı
hoşgeldiin
hoşbulduk tşk.ler
Reklamlar
-
Hoşgeldin dostum herzaman böyle bilinçli bir motorcu olarak tam korumalı ama kazasız keyifli sürüşler dilerim
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
-
jasmine adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin dostum herzaman böyle bilinçli bir motorcu olarak tam korumalı ama kazasız keyifli sürüşler dilerim
Hoşbulduk jasmine benimde herkesden beklediğim bu kazasız-belasız-nazarsız sürüşler.........
-
icetoo adlı üyeden alıntı
kıvanctf selamını ilettik gökhan yoktu babasıyla görüştük sana selamı var ............ceko ve BBRR HOŞBULDUK arkadaşlar saolun....
Zaten gokhanı bulmak oldukca guc . .. Cok tesekkurler arkadaslar ben yılda 1-2 kez yalovaya gelıyorum geldıgımde gorurusuz ... sizleride buraya beklerımmmm ...
-
aramiza hosgeldin dostum umarim kalici olursun
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
-
poseidon_20 adlı üyeden alıntı
aramiza hosgeldin dostum umarim kalici olursun
Hoşbulduk zevkler geçicidir heveslerde ama dostluklar baki olmalı.....
-
Yalovada gerçekten motosiklet artışı oldu özellikle divan lokantısının karşı motosiklet park yeri oldu yarıca terasın girişindede dün çok güzel racer tipi motorlar gördüm gerçekten çok mutlu oldum. En kısa zamanda toplaşıp tanışmak dileği ile.
-
Hocam Yalovada motorcuları abisi sevgili mehmet abimiz Doyum lokantasını sahibi selamlar olsun.akşama yola çıkacam Sakaryadan yarın sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde görüşebiliriz.selamlar.Tabi yağmur yağmazsa
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
aramıza hoşgeldin arkadaşım.
Yalova'da yazlığımız var ve 5 yaşımdan beri bir ayağım yalova'da.
Orada da baya bir motorcu arkadaşımız oldu. Yazın haftasonları bol bol oradayım. Sizlerle tanışmak isterim. Çınarcık Termal gezer dururuz artık.
-
yalova ist. kac km idi???*
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
-
n arkadaş aramıza
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
-
Can. adlı üyeden alıntı
Orada da baya bir motorcu arkadaşımız oldu. Yazın haftasonları bol bol oradayım. Sizlerle tanışmak isterim. Çınarcık Termal gezer dururuz artık.
her zaman bekleriz müsait oldukça gezeriz arkadaşım........hoşbulduk.
Arvasi3 adlı üyeden alıntı
Hocam Yalovada motorcuları abisi sevgili mehmet abimiz Doyum lokantasını sahibi selamlar olsun.akşama yola çıkacam Sakaryadan yarın sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde görüşebiliriz.selamlar.Tabi yağmur yağmazsa
Umarım görüşürüz...........
İskenderunluKILIC adlı üyeden alıntı
Hoşulduk merhaba...........
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
hoşbulduk arkadaşım.
-
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
-
Bu dağ ne rüzgarlar ne çığlar gördü
DOĞUŞTAN BMW Cİ
-
Can. adlı üyeden alıntı
Her zaman bekleriz hoşbulduk.....
Barışcı26 ve motorcu 61 hoşbulduk arkadaşlar 12 senem eskişehirde geçti yani gençlik diyelim gelirsem görüşürüz barışcı her pazar 13 de migrosun önünde buluştuğunuzu öğrendim çok güzel...............
-
23 Ağustos 2006, 15:58
icetoo adlı üyeden alıntı
.............
Konyalı ne yazıkki hemşehrim slm a karşılık vermek sünnettir az çok dini bilgin olsaydı selamı karşılar daha sonra yorumunu yapabilirdin sürekli aynı yazıyla yazıyorum konuyu adam gibi okuyup sitedeki herkese gerekli ciddi bir konu olduğunu zannetmiyorum ama gene de anlardın motor kazalarında koruması olmayan binlerce kişinin nasıl sakat kaldığının bilincinde olmayanlardansın anlaşılıyor........ seninde söylediğin gibi bu boş bir konu ise............yolun açık olsun KAZASIZ yolculuklar ne yazıkki hemşehrim
şimdi anladım hakkımdaki yazıyı. bunu okumamıştım. forum kurallarıyla dinin ne ilgisi var anlamadım. ayrıca Allaha şükür müslümanım. burda dini reklam yapmam ama namaz oruç hakkında beni yakından tanımadan yorum yapman ayıp olmuş. az bilgim olsa oruç tutmaz cumaya gitmezdik.
diğer başlıklarda yazmışımdır hoşgeldini. neyse sorun değil.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
23 Ağustos 2006, 16:04
çook erken bi cevap olmuş geröekten
ama sen de haklısın abi.
-
23 Ağustos 2006, 16:10
semtuluce adlı üyeden alıntı
çook erken bi cevap olmuş geröekten
ama sen de haklısın abi.
başka bir başlıkta bugün yazmış ondan araştırdım ve yazdım. sen de konuyu bilmeden konuşma sus hımmmmm
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
23 Ağustos 2006, 17:53
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler