Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Henüz hayata gözlerini açmamış üyeniz

REKLAM ALANI
    gitarizst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese merhabalar;
    Önümüzdeki hafta arabamı satışa çıkarıp motor alacağım için henüz hayata gözlerini açmamış üye diyorum zira hala dört tekere mahkumum. Bu güne kadar araba, bisiklet, paten sürdüm.
    Adana'da yaşıyorum, üniversiteyi bitirene kadar tercümanlık yaptım. şu an da Matador Gübre A.Ş.'nin dış ticaret yöneticisiyim("O ne lan?" diyenler için: Şirketin ihracata dair gümrük, lojistik, cari hesap, müşteri ilişkileri, tercümeler her türlü olayı bende).
    Otuz yaşındayım çalışmadığım ve eğlenmediğim zamanlar balığa giderim, yüzmeye giderim,kitap okurum, gitar çalarım, olmadı film izlerim (bide yalan olmasın tabletten oyun oynama bağımlılığım var asphalt 8, punch hero, subway surfer vb.).

Not: Efendi efendi belirli sınırlar çerçevesinde kendimi geliştirebilmek için buradayım bu nedenle üyelik sürem boyunca artislik yapmak isteyen, saygı ve terbiye sınırlarını tayin edemeyen olursa klavyeyle kendini yormasın, hiç gerek yok. 0 541 404 04 68 numaralı telefona bir mesaj atsın ben ararım buluşur kaynaşırız sıkıntı yok : )
    dovahhkin, xnad ve soycan bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatek95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi öncelikle hoşgeldin forumda güzel vakit geçirmen dileğiyle...motoru alınca da kazasız belasız binersin inşallah...

Başlığı görünce dedim acaba üyelerimizden birinin çocuğu oluyor da şimdiden motorcu mu yapmış meğersem durum biraz farklıymış
    gitarizst bunu beğendi.

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    Hoş geldin. Hayırlı olsun kazasız belasız.
    gitarizst bunu beğendi.

Hosgeldin hocam adini bilsek isminle hitap etsek daha iyi olurdu ya neyse.bende adanadayim tanismak kismet olur umarim motorunu da en kisa zamanda alirsin insallah.forumun alt bolumunde sehirlere gore mt sayfalari var oradan adana gurubunu takip edebilirsin.motorunu almadan once ekipmanlarini temin etmeyi unutma kazasiz belasiz insallah
    gitarizst bunu beğendi.

Alıntı umuttuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hosgeldin hocam adini bilsek isminle hitap etsek daha iyi olurdu ya neyse.bende adanadayim tanismak kismet olur umarim motorunu da en kisa zamanda alirsin insallah.forumun alt bolumunde sehirlere gore mt sayfalari var oradan adana gurubunu takip edebilirsin.motorunu almadan once ekipmanlarini temin etmeyi unutma kazasiz belasiz insallah
    Yazdım aslında ama nedense görünmemiş profil ayarları ile alakalı sanırım, ben yiğit, elbette takip ederim sayfamızı etkinlikleri kaçırmak istemem aksine elimden geleni de yapmak isterim organizasyon ve hazırlık aşamasında
    Efendi olmak güzel de beyefendi olmak kasıyor be abi

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Hoş geldiniz. Yiğit bey. İnşallah herşey istediğiniz gibi ve yolunda gider. Motosiklet tecrübeniz yok ise eğitim almanızı da tavsiye ederim.
    gitarizst bunu beğendi.

aramıza hoş geldin...
    bende araba alacam ve motorda tabiki ama şu an 4 teker lazım...nedir arcınız...
    gitarizst bunu beğendi.

Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoş geldiniz. Yiğit bey. İnşallah herşey istediğiniz gibi ve yolunda gider. Motosiklet tecrübeniz yok ise eğitim almanızı da tavsiye ederim.
    Kesinlikle haklısınız eğitim hazır hatta motorumu almaya bakmaya bile hocayla gidecem, şu araba bir satılsın da hayırlısıyla gerisi gelir
    sailor33 bunu beğendi.
    Efendi olmak güzel de beyefendi olmak kasıyor be abi

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    hoşgeldin kardeşim bende yeni üyeyim üç hafta öncede mct 250 chopper aldım ve çok mutluyum ALLAH sana daha iyilerini nasib etsin.kocaeliden ilker benim numaram 05326178487. ALLAHAemanet ol.
    gitarizst bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)