Hosgeldin ...
Teşekkür ederim artık çoook raatım: ) lalalaa : )) umarım hepimiz kalıcı dostlukllar kurarız : )
Bir yok bir warmış, Geride kalan bir ben bir yalnızlığımmış, İnsan kaderini kendi yazar, Sonra rolünü hem oynar, Hem uzaktan bakarmış, Gel zaman qit zaman, Geriye dönüp bakınca elinde kalan, Silinmiş, örselenmiş, yıpranmış, Sadece bir awuç anıymış...
hoşgeldin...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Hoş geldiniz, bilakis bizzat ve dahi grup olarak şerefyâb olduk efendimGizelle adlı üyeden alıntı
[COLOR="Navy"][B][LEFT]VENI VIDI VICI[/LEFT][/B][/COLOR]
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin aramıza
motor varmı?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
trenox yok : ) yani resimdeki benim ewet ama makina benim deil maalesef : ) motoqp de honda standındaki bi 1000 rr : ( hayalimdeki yani : )
bakarak we iç qeçirerek idare edenlerdenim ben : (
Bir yok bir warmış, Geride kalan bir ben bir yalnızlığımmış, İnsan kaderini kendi yazar, Sonra rolünü hem oynar, Hem uzaktan bakarmış, Gel zaman qit zaman, Geriye dönüp bakınca elinde kalan, Silinmiş, örselenmiş, yıpranmış, Sadece bir awuç anıymış...
motor henüz yok ama 1000rr hayalleri.Gizelle adlı üyeden alıntı
ne diiiim umarım hayallerin cok gec gercekleşir (sağlığın açısından yani)
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
hoşgeldin!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşgeldin
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
gizelle hoş geldin demek sende aşıksın bugun iç çekersin yarın üstünde olursun herşey istemekte bitiyor
Acımadıki, acımadıki
Hoş
geldin...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Hoşgeldin dostum umarım yakın zamanda motor sahibi olursun ama bu konuda trenox a katılıyorum. çünkü seninle uzun süre beraber olmak isteriz. mesela benim motor da büyüyünce racing olacak inşallah , yani küçükten başlamanı tavsiye ederim.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)