Daha Güvenli Trafik için...
Reklamlar
-
Herkese Merhabalar,
Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.
29 yaşında genç bir mühendisim ve yazılım sektöründe çalışmaktayım.
Arkadaşlar malumunuz İstanbulda Motosiklet kullanmak oldukça riskli durumda. Özellikle araçların patavatsız ve sinyalsiz ani şerit değiştirmeleri, emniyet şeridi ihlalleri vs son zamanlarda oldukça canımı sıkmış durumda.
Acaba kask kameraları ile bunları çekip grup olarak ortak bir yerde toplasak ve resmi makamalara iletsek daha verimli sonuçlar alabilir miyiz ?
Plakadan araç sahiplerine ulaşabilir ve uyarabilir miyiz ?
Siz değerli arkadaşlarımın fikirlerinizi bekliyorum.
Daha Güvenli Trafik için hep birlikte.....
Reklamlar
-
Mühendis Bey milleti kameraya izinsiz çekiyorsunuz diye sizi içeri atarlar, bu ülkede faydalı birşey yapmaya kalkışmak kasksız motor kullanmaktan daha tehlikeli bence bir 100 sene daha çok ama çok dikkatli olup yalnızca kendimizi kollayarak yaşamak zorundayız, belki 100 sene sonra yapılabilir söylediğin
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
Yöntem'e katılmasamda,fikir oldukça güzel bence.Şöyle olabilir herkes kayıtını alıp e-posta ile göndersin mesela.
-
Bu ülkede cinayet işleyen tecavüzcü sapıklar felan ceza almıyor bence güzel yöntem ama etki etmez
-
Pekbipicadam adlı üyeden alıntı
Mühendis Bey milleti kameraya izinsiz çekiyorsunuz diye sizi içeri atarlar, bu ülkede faydalı birşey yapmaya kalkışmak kasksız motor kullanmaktan daha tehlikeli bence
bir 100 sene daha çok ama çok dikkatli olup yalnızca kendimizi kollayarak yaşamak zorundayız, belki 100 sene sonra yapılabilir söylediğin
katılmıyorum. kamerayı motorun üzerine sabitleyip üzerinede peluş bir oyuncak ile kamufle ederseniz polis cevirmelerde size küfür hakaret eder ise, bu kayıtlar ile savcılığa basvurup zaten yol kamerasının kayıtta olup özellikle polisleri cekmediğini belirtirseniz, o anki her haksızlığın maddi manevi karşılığını alabilirsiniz. Sadece sürünürsünüz mahkemelerde. Ha birde kapınıza 100 kişi dayanıp şikayetini geri al diye tehtid edebilirler. Başımıza gelmişti.
-
mantık güzel ama bu ülkede yemez belki dış ülkelerden birinde yapar para kazanırsınız bizde akşam haberlerinde helal olsun türke bak haberlerini izlerken karnımızı kaşırız. İlla uyaracak olsa devlet mobeseden uyarırdı. istese mobeseden hatalı şerit değiştirenlere anında ceza yazar
-
Arkadaşlar kesinlikle haklısınız. Ancak ben daha umutluyum. Neden bizde de güzel gelişmeler olmasın. İdda ederim 10-20 kişi ile trafik düzenine ciddi katkılar sağlayabiliriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler