Ankaralı ÇIRAKTAN selamlar
Reklamlar
-
Merhaba tüm forumseverler, aranıza yeni katıldım,uzun süredir takip ediyorum.Yaş 35..Yıllardır motorsiklet alma niyetindeyim ama iş güç, koyacak yer olmaması nedeniyle almak nasip olmadı..A2 ehliyetimi aldım, sıra da motorsiklet var, koyacak yer sıkıntısı olduğundan hala tereddütteyim..Alacağım motorsiklet Mondial 150 MR VULTURE olacak gibi, daha iyi bir motorsiklet alamayacağım zira yer sorunum var açıkta bırakacağım çünkü..Tüm forum üyelerine Ankara'Dan selam ederim...
Reklamlar
-
şimdiden hayırlı olsun, ankaraya slm lar
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
-
asde06 adlı üyeden alıntı
aleyküm selam
Makara Yapıyor, Dalga Geçiyor Dayı o Takma Sen.
150 MR Vulture'lere Çok Yakıyor Diyorlar, Sıfır Vulture Alacağına 2. El Yamaha YBR Alabilirsin Bence.
Aramıza Hoşgeldiniz Bu Arada.
-
sağol tavsiyen için.. Arkadaş heralde ergenlik çağlarını yaşıyor demek, dalga denizde olur, Angara'Da dalga olmaz
-
hoş geldiniz..
bajaj boxer
-
Bu güzide yorumunu klavye başından yapmanı doğru bulmuyorum, Ankara'ya yolun düşerse engin tecrübelerinden faydalanalım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:07 ----------
Hoşbulduk, sen de dalga geçmiyorsundur umarım Jafjaf ) çırağız yazdık ya, bu dünyada tevazu sahibi olunca başa bunlar geliyor, bilmesen de biliyorum diyeceksin arkadaş..
-
Selam Hemşerim, aramıza hoş geldin
keyifli forumlar
-
hoşbulduk hemşerim, sağolasın..
-
Cinnah caddesi 44 numarada macera motosiklet yeni açıldı ve garaj hizmeti de verecek aylık 80 lira, istersen görüş
-
keşke Cinnah'a yakın otursaydım, güzel hizmetmiş.. Eryaman tarafındayım, günlük kullanım için muhafaza edebileceğim bir yer yok, mecburen dışarıda duracak motorsikletim..ağaca zincirle bağlayıp, alarm falan taktıracağım, sonra da çalınmaması için dua edeceğim,aklıma başka bir şey gelmiyor..
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Makara Yapıyor, Dalga Geçiyor Dayı o Takma Sen.
150 MR Vulture'lere Çok Yakıyor Diyorlar, Sıfır Vulture Alacağına 2. El Yamaha YBR Alabilirsin Bence.
Aramıza Hoşgeldiniz Bu Arada.
ben anlamadım, ne dalgası ne hali
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
sizden sonra msj atan arkadaş, 600ss sonrada 1200 gs ye bakın türünden bir msj atmıştı..Ne demek istediğini anlayamamıştım ve ne anlama geldiğini sormuştum, diğer arkadaşta şahsın dalga geçtiğini uyardı sağolsun..Buraya merhaba diye paylaşım açıyorum vatandaş aklınca dalga geçiyor bizimle...Yeni üye olduğumdan özel msj gönderemedim arkadaşa, onun için forum moderatörüne msj attım, msjını kaldırmışlar...Dalga geçecekler lütfen sitenin çocuk parkına yönelsinler buraya glmeden..
-
bende baska msj göremeyince, ne oluyor diye merak ettim. silindiği için görmemişim
-
cenkito adlı üyeden alıntı
ben anlamadım, ne dalgası ne hali
Birisi Üstüne 3 - 5 Daha Koy 600 - 1000 CC Al Demişti, Yöneticilerde Yorumu Silince Ben Öyle Armut Gibi Kalmışım Ortada
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Birisi Üstüne 3 - 5 Daha Koy 600 - 1000 CC Al Demişti, Yöneticilerde Yorumu Silince Ben Öyle Armut Gibi Kalmışım Ortada
Kusura bakma öyleyse, ben direk senin yorumunu görünce baya bir sinirlendim.. O arkadaşın msjıda kalabilirdi, sıkıntı yok, 3-5 daha üzerine koy şunu al bunu al diye yorum yapmak forum raconu haline gelmiş adeta sorun 3-5 daha koyup koyamamak değil, yer sıkıntısı var, motorsiklet Allah'a emanet sokakta kalacak, zincir+ alarm olacak..Bir usta zincirin her türlü kesilebileceğini söyledi..O yüzden hem acemiyiz hem de az yakan ucuz yollu sıfır bir motorsiklet olsun istedim..Mondialin vulture tip olarak da güç olarak da fena durmuyor gibi..hayırlısı olsun diyelim, bu işler nasip kısmet..Vaktim olmuyor bu tür işlerle, ehliyet alarak işe başladım şimdilik, sonrasında Allah kerimdir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)