Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yeni acemi üyeniz :(

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbr 125
    Merhabalar yeni motor aldım fakat kask ve eğitmen arayışı içerindeyim. bugün Hasanpaşa'daki bütün her yeri gezdim. aslında bell m1 almaya karar vermiştim. buldum da fakat vizörü yokmuş, üstelik ne zaman geleceği belli değilmiş, gelir mi onu da bilmiyormuş..vs kısacası çıldırttı vazgeçtim. başka bi yerde nolan n86 denedim. açıkçası olaya biraz da bayan ve görsellik açısından bakıyor olduğumdan karar veremedim.
    bir de sadece sürücü kursunda öğrettiler, benden daha iyi bilirsiniz ki sadece sınavı geçecek kadar öğrendim. ders veren var mı? bu arada kadıköy'deyim
    mağdurum da mağdurum :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Tvs Apache
    Ben yardımcı olabilirim isterseniz biraz daha rahat sürebilmeniz için

Ayrıca ekipman olarak feyizoğlu'na bakın derim.

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    İstanbul'daymışsınız, eğitim veren insanı buralarda aramayın derim ben. Honda Güvenli Sürüş eğitimleri, GIS Park Akademi gibi lisanslı eğitim kurumlarına bakın. Maalesef bayan olduğunuz için bu gibi yardım konularında iki kat dikkat etmeniz gerekli. Umarım aradığınızı bulursunuz bu arada foruma hoşgeldiniz, iyi sürüşler.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor CB, bu başlık patlamaz.

Şaka maka kadınlar/bayanlar/bağyanlar hangi saatlerde sürüyor arkadaş ?

Bana hep fino köpek gezdirenleri denk geliyor.
    SolidRider bunu beğendi.

Motosikleti
    Café Racer
    Aramıza hoşgeldiniz.

Motosikleti
    Tvs Apache
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor CB, bu başlık patlamaz.

Şaka maka kadınlar/bayanlar/bağyanlar hangi saatlerde sürüyor arkadaş ?

Bana hep fino köpek gezdirenleri denk geliyor.
    Nerede olduğunla alakalı galiba,ben günde bir kaç defa denk geliyorum,hatta dün r1200 lü bi ablaya bebekte yol verdim,geç geç dedi kafasıyla. vay dedim arkadaş.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı SolidRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerede olduğunla alakalı galiba,ben günde bir kaç defa denk geliyorum,hatta dün r1200 lü bi ablaya bebekte yol verdim,geç geç dedi kafasıyla. vay dedim arkadaş.
    Zaten şırnakta gadın yokki motur sürsün.

Motosikleti
    cbr 125
    Honda'nın eğitiminden memnun olmayan bi arkadaşım olduğu için vazgeçtim. kendi eğitim alanında evet çok iyiymiş ama trafikte sürmeyi öğretmediklerinden tekrar sürücü kursundan ders aldı.
    tşk ederim hoşbulduk

Motosikleti
    Tvs Apache
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten şırnakta gadın yokki motur sürsün.
    Normalde bu şekilde gülmeyi sevmem ama buna ; ashudasşdkşflkşqjaıf diye gülmek istedim

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Bayan motosiklet kullanıcısı

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Alıntı kartanesi. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda'nın eğitiminden memnun olmayan bi arkadaşım olduğu için vazgeçtim. kendi eğitim alanında evet çok iyiymiş ama trafikte sürmeyi öğretmediklerinden tekrar sürücü kursundan ders aldı.
    tşk ederim hoşbulduk
    Hondadan gs1 i almıştım gayet iyiydi.. Açıkcası motosiklet sürmek ile trafikte sürmek ayrı şeyler.. Araba kullanıcısı olarak başladığımdan trafik okuyabiliyordum.. Motosiklette maksimum frenleme,viraj konularını öğrenmek çok daha önemli.. Arkadaşınız ne istediğini bilmeyerek gitmiş sanıyorum.. Eğitim listesinde trafik eğitimi yok zaten..

Görselliği kafanıza takmayın 1 hafta sonra kaskınızın desenlerine bakmıyor olacaksınız.. Ülkemizde ne yazık ki utanarak söylüyorum kadın sürücülere taciz daha fazla.. He arada beni ezmekten son anda kurtulduğum kadın sürücülerde yok değil ama konu o değil.. O yüzden kadıköy gibi bir yerde fazla feminen ekipmanlar almanızı önermiyorum.. Belki 10 sene sonra daha iyi olur..

O fiyat aralığında agv k4 ü önerebilirim.. Scorpionun kaskları f/p olarak gayet iyidir..Bende exo-410 air var.. sharp 4*,snell m2010 ve dot onaylı. Nolan biraz daha geri kalıyor sanıyorum.. Kask alırken en önemli önerim takın,almaya karar verdiğiniz kaskı en az 15dk çıkartmayın.. Şakaklara yük binerse benim gibi yolda başınıza yumruk atabilirsiniz.. Tabi kadınların baş yapısı erkeklerden farklı ise yukardaki yazdıklarımı unutun..

İyi sürüşler..

Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
    Ben Honda Gs1 eğitimi aldım,trafik bilgisi vermeseler de aldığın eğitimin faydasını görürsün. Trafik eğitimi için sana yardımcı olurlar belki veya yönlendirebilirler.
    Ben Shark kask aldım, memnunum. Motorumun rengiyle de uyumlu olduğunu düşünüyorum, kalitesi zaten ortada.

Motosikleti
    cbr 125
    Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hondadan gs1 i almıştım gayet iyiydi.. Açıkcası motosiklet sürmek ile trafikte sürmek ayrı şeyler.. Araba kullanıcısı olarak başladığımdan trafik okuyabiliyordum.. Motosiklette maksimum frenleme,viraj konularını öğrenmek çok daha önemli.. Arkadaşınız ne istediğini bilmeyerek gitmiş sanıyorum.. Eğitim listesinde trafik eğitimi yok zaten..

Görselliği kafanıza takmayın 1 hafta sonra kaskınızın desenlerine bakmıyor olacaksınız.. Ülkemizde ne yazık ki utanarak söylüyorum kadın sürücülere taciz daha fazla.. He arada beni ezmekten son anda kurtulduğum kadın sürücülerde yok değil ama konu o değil.. O yüzden kadıköy gibi bir yerde fazla feminen ekipmanlar almanızı önermiyorum.. Belki 10 sene sonra daha iyi olur..

O fiyat aralığında agv k4 ü önerebilirim.. Scorpionun kaskları f/p olarak gayet iyidir..Bende exo-410 air var.. sharp 4*,snell m2010 ve dot onaylı. Nolan biraz daha geri kalıyor sanıyorum.. Kask alırken en önemli önerim takın,almaya karar verdiğiniz kaskı en az 15dk çıkartmayın.. Şakaklara yük binerse benim gibi yolda başınıza yumruk atabilirsiniz.. Tabi kadınların baş yapısı erkeklerden farklı ise yukardaki yazdıklarımı unutun..

İyi sürüşler..
    çok tşk ederim. dün motor geldi biraz sürdüm ama henüz trafiğe çıkmadım. kask olarak yarın bell m1 alacağım. hem pek kask bulamadım bulduklarımda da beden yoktu biraz geç kalmışım fazla alternatifim yok :( scorpion kaskı bi arkadaşım daha önerdi yarın gittiğimde daha dikkatli bakarım artık.
    evet taciz olarak dediğiniz doğru ama bir süre zaten yalnız çıkmayı düşünmüyorum en azından bu beni korkutmayacaktır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)