Yeni Bir Racing Kullanıcısından Merhaba..
Reklamlar
-
Herkese Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır motor kullanmama ragmen racing tarzı motora yeni başladım ve 100 lük kanuni,250 lik kanuni Tiger dan sonra yine ne hikmetse S&T KANUNİ 250 R ile yola devam etmeye karar verdim bu tarz motorları kullanmak daha zor oldugu için çok araştırıyorum ve ne kadar çok şey ögrensem kardır diyerek bilgi topluyorum bu forumunda ideal bi yer oldugu kanısındayım bir çok kullanıcı gibi,güzel dostluklar güzel motorlar ve en önemlisi her koşulda hayatta kalmak istegiyle hepinize saygılar...
Herkese hakettiği değeri vereceksin.Öküze kravat takmanın anlamı yok...
Reklamlar
-
hoş geldiniz, iyi forumlar, kazasız belasız sürüşler.
yeni motorunuz ile frenleme yapınız, ve başka arkadaşlara öneriniz
-
Hayırlı olsun,aramıza hoşgeldin..Kazasız sürüşler dilerim..
-
Teşekkür ederim motor fren konusunda biraz zayif ark fren cok basmamama ragmen cabuk kilitliyor kendini ama vardir bununda bir yolu ogrenecem azimliyim
-
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz ve yeni motorunuz hayırlı olsun .Daha önce kanuni kullanmış biri olarak (yarın satışını yapıcağım kurtuluyorum) ısrarla kanuni almanıza anlam veremedim
-
Bugün Adana tarafından Mersin istikametine giderken gördüğüm Hyosunglu senmiydin yoksa
-
-
izo adlı üyeden alıntı
Herkese Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır motor kullanmama ragmen racing tarzı motora yeni başladım ve 100 lük kanuni,250 lik kanuni Tiger dan sonra yine ne hikmetse S&T KANUNİ 250 R ile yola devam etmeye karar verdim bu tarz motorları kullanmak daha zor oldugu için çok araştırıyorum ve ne kadar çok şey ögrensem kardır diyerek bilgi topluyorum bu forumunda ideal bi yer oldugu kanısındayım bir çok kullanıcı gibi,güzel dostluklar güzel motorlar ve en önemlisi her koşulda hayatta kalmak istegiyle hepinize saygılar...
Hayırlı-uğurlu olsun yeni RACİNG'iniz...
-
hos geldınız
-
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz ve yeni motorunuz hayırlı olsun .Daha önce kanuni kullanmış biri olarak (yarın satışını yapıcağım kurtuluyorum) ısrarla kanuni almanıza anlam veremedim
hosbulduk teşekkür ederim daha önceki motorlarim ben kullanmama ragmen bana ait degildi tamamen tesadüf olan bisey )
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
sailor33 adlı üyeden alıntı
Bugün Adana tarafından Mersin istikametine giderken gördüğüm Hyosunglu senmiydin yoksa
yok ben degildim
-
aramıza hoşgeldin. tekerin düz bassın.
-
Hoşgeldiniz arka freni öğrenirken başınıza birşey gelmese bari
-
Kazasız belasız iyi sürüşler ,
Bir ST&HYOSUNG sürücüsü
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
-
Hepinize teşekkür ederim Allah kimseye kaza bela vermesin.
-
Hoşgeldiniz, motorunuz 2007 model herhalde. Gri renk bu motora gerçekten çok yakışıyor.
Bu motorlarda arka fren kullanılmıyor denecek kadar az kullanılır. Bu genelde tüm SS'lerde böyledir. En kısa sürede eğitim almayı deneyin. İmkan yoksa en azından bilgilendirici video ve yazıları dikkatle takip edin.
Bende de hyosung var. Arka freni sadece, ıslak ve kumlu zeminlerde çok az miktarda, durmak üzereyken, yokuş yukarı durduğumda ve panik anında ön frenle birlikte kullanırım. Onun haricinde trafikte yüzde 90 oranında ön fren kullanırım. Size de tavsiye ederim. Bu olay hyosung'ta arka frenin güçsüzlüğünden değil yani.
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
Hoşgeldiniz, motorunuz 2007 model herhalde. Gri renk bu motora gerçekten çok yakışıyor.
Bu motorlarda arka fren kullanılmıyor denecek kadar az kullanılır. lde tüm SS'lerde böyledir. En kısa sürede eğitim almayı deneyin. İmkan yoksa en azından bilgilendirici video ve yazıları dikkatle takip edin.
Bende de hyosung var. Arka freni sadece, ıslak ve kumlu zeminlerde çok az miktarda, durmak üzereyken, yokuş yukarı durduğumda ve panik anında ön frenle birlikte kullanırım. Onun haricinde trafikte yüzde 90 oranında ön fren kullanırım. Size de tavsiye ederim. Bu olay hyosung'ta arka frenin güçsüzlüğünden değil yani.
Bende gri rengin cok yakistigini düşünüyorum motorum 2009 model ve evet malesef arka frenin durumu cok kötü elimden geldiğince kendimi egitmeye çalışıyorum insallah kazasiz belasiz gunler görecez oglumla
Herkese hakettiği değeri vereceksin.Öküze kravat takmanın anlamı yok...
-
Racing motor zordur hacı. :p
-
Potenza adlı üyeden alıntı
Racing motor zordur hacı.
:p
evet zor ama seviyoruz ne yapalim
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)