Herkese merhaba; Ben Anıl Özer.24 yaşındayım.Muğla'da yaşıyorum ve motor a heveslendim, daha doğrusu bayağıdır vardı bu heves fakat babam ve dayım yüzünden gerçekleştirememiştim.Artık yalnız yaşadığım için bu hevesimi gerçekleştirmem için bir engel kalmadı.
Motorsiklet ile ilgili tüm forumlarda gerekli araştırmaları yapıyorum.Artık üye olmak lazım dedim ve bu konuyu açtığımı da belirteyim arada
13 yaşımdan beri aktif araba kullanmaktayım.Aynı zamanda bisiklet kullanmayı çok seviyorum; fakat motor kullanmak biraz korkutuyordu beni, bir yandan da çok seviyordum.Sonunda A-2 ehliyet kursuna yazıldım.B ehliyeti olanların sınava girmediğini öğrenince de sevindim.
Sanırım 24-25 Mayıs ta direksiyon sınavım var.
Bu sürec içerisinde vitesli motorsiklet kullanmayı öğrenmek amacıyla şantiyede ki bir çalışanın 125 cc lik kanuni bir motorsikletini denedim.Kendisi vitesleri gösterdi, daha sonra sürekli okuyup video izleyerek beklediğimden çok daha hızlı öğrendim vitesli motorsiklet kullanmayı.Gün içerisinde yine aynı motor ile çalışmalar yapıyorum.Malum yol şantiyesinde olduğumdan duba sıkıntısı çekmiyoruz.Kendime bir platform oluşturup o platform da çalışıyorum.
Bir yandan da kıyafet araştırmaları yapıyorum.Paramın hepsini motorsiklete değil, kyafetlerimi aldıktan sonra kalan para ile motorsiklet alacağım...
Bu konuda güncel pek fazla konu göremiyorum.Kask olarak ls2 nin moby modelini beğendim fakat rüzgar aldığı konusunda görüşler var.Daha önce hiç bir konuda bu kadar kararsız kalmamıştım.Yardımlarınızı bekliyorum.
İyi günler.. Saygılar