Shanghai, CHINA'dan merhabalar
Reklamlar
-
merhabalar;
ismim Yiğitcan Çin'in Shanghai şehrinde Üniversite öğencisiyim,3 seneye yakındır motor üzerindeyim 1 sene boyunca ninja 250R kullandım şuanda gene 250cc SS kullanmaktayım.internette bilgi araştırması yaparken motosiklet.net'i buldum ve bu dopdolu sitede siz Saygıdeğer bilgili abilerimizin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak için kayit oldum herkese tekrardan selamlar ve iyi forumlar..
Reklamlar
-
hoşgeldin kardeş foruma...
çinde japon kullandırıyorlarmı :D
-
teşekkürler..
Hemde vızır vızır ,, çünkü fiyatlar inanılmaz ucuz.
-
yigitcan YAT adlı üyeden alıntı
teşekkürler..
Hemde vızır vızır
,, çünkü fiyatlar inanılmaz ucuz.
Türkiye dışında heryerde ucuz zaten bu japonlar...dikkat et çin ellerinde
-
eyvallah hocam teşekkürler.
-
shangaida öğrenci olmak konusunu anlatırmısın ne arıyorn tr dışında ne var ne yok yeme içme kalma nasıl ayrıntılı bbilgi verirmisin
-
ceyceypad adlı üyeden alıntı
shangaida öğrenci olmak konusunu anlatırmısın ne arıyorn tr dışında ne var ne yok yeme içme kalma nasıl ayrıntılı bbilgi verirmisin
evet iyi bir noktaya değindin hocam...
tarhana kokusu olmayan biyerde yaşamak zor olsa gerek
-
Hoşgeldin aramıza, Allah oralarda kolaylık versin.
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim.Kazasız sürüşler dilerim..
-
Tabiki elimden geldigince anlatmak isterim, oncelikle neden Çin? Sadece Türkiye değil bütün dünyada yabanci dil olarak çin dilini bilen yabanci insan sayisi cok az ve ticaret alaninda ithalat ve ihracat konusunda Çin'in dunyada ilk siralarda gelmesi çincenin dilde, ticarette, dunya gelisiminde ve ilerideki dunya gelisimlerindeki degerini cok fazla arttiricak dusuncesindeyim, zaten bizde 20 yildir Çin'den ithalat yapmaktayiz buda cok buyuk bir etken oldu tabi benim icin. Yasamak konusuna gelince; ben Çin'in Shanghai şehrinde yasiyorum yani Çin'in Istanbul'u diyebiliriz, guvenlik konusunda inanilmaz ileri duzeyde olup cok emniyetli bir sehir gunun gecenin istediginiz saatinde istediginiz yerde kiz erkek farketmeden dolasip gezebiliceginiz bir sehir hayatin hic durmadigi 7 gun 24 saat devam ettigi bir yer, ancak bu kadar guzel ve guvenli oldugu kadarda yemek konusunda bi okadarda zayif bir sehir en azindan bizim icin. Hicbirsey yok degil var ama 1 yil boyunca sadece 4,5 cesit yemek yiyebilicek kac kisi var? kisa donem icin cok iyi denilebilir cok guzeller tatlar var tabiki ama dedigim gibi kisa donem icin ornegin bi tatile geldiginiz zaman kilo alip donebiliceginiz bir sehir ama uzun donemde surekli ayni seyler oldugu icin sizi bezdirip 'yeter be ne yicem diye dusunmekten karnim doyuyo zaten' diyebiliceginiz bi yer ama bunuda sukur tabiki
-
yigitcan YAT adlı üyeden alıntı
Tabiki elimden geldigince anlatmak isterim, oncelikle neden Çin? Sadece Türkiye değil bütün dünyada yabanci dil olarak çin dilini bilen yabanci insan sayisi cok az ve ticaret alaninda ithalat ve ihracat konusunda Çin'in dunyada ilk siralarda gelmesi çincenin dilde, ticarette, dunya gelisiminde ve ilerideki dunya gelisimlerindeki degerini cok fazla arttiricak dusuncesindeyim, zaten bizde 20 yildir Çin'den ithalat yapmaktayiz buda cok buyuk bir etken oldu tabi benim icin. Yasamak konusuna gelince; ben Çin'in Shanghai şehrinde yasiyorum yani Çin'in Istanbul'u diyebiliriz, guvenlik konusunda inanilmaz ileri duzeyde olup cok emniyetli bir sehir gunun gecenin istediginiz saatinde istediginiz yerde kiz erkek farketmeden dolasip gezebiliceginiz bir sehir hayatin hic durmadigi 7 gun 24 saat devam ettigi bir yer, ancak bu kadar guzel ve guvenli oldugu kadarda yemek konusunda bi okadarda zayif bir sehir en azindan bizim icin. Hicbirsey yok degil var ama 1 yil boyunca sadece 4,5 cesit yemek yiyebilicek kac kisi var? kisa donem icin cok iyi denilebilir cok guzeller tatlar var tabiki ama dedigim gibi kisa donem icin ornegin bi tatile geldiginiz zaman kilo alip donebiliceginiz bir sehir ama uzun donemde surekli ayni seyler oldugu icin sizi bezdirip 'yeter be ne yicem diye dusunmekten karnim doyuyo zaten' diyebiliceginiz bi yer ama bunuda sukur tabiki
eğerki forumda yaşı büyük anne olmuş bayan üyeler olsaydı derlerdiki;
vah yawruumm...çinde sana böcek möcek yedirmiyorlar değilmi...burada olsan sana ne yemekler yapardık gibisinden :D
-
Hoşgeldiniz,
Aklıma gelmişken benim kaskın durumunada bakarsanız,bir ay oldu elime geçmedi,gönderenin adı Victor
Bu kadar bilgi yeterlidir umarım
-
bende gitmek isterdim demek shanghai chına şaka bir yana dikkat et gercekten filmlerdeki gibi her yerde dövüş okulları felan varmı ya da gençler arasında dövüş sanatlarına ilgi felan ne durumdalar
-
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Hoşgeldiniz,
Aklıma gelmişken benim kaskın durumunada bakarsanız,bir ay oldu elime geçmedi,gönderenin adı Victor
Bu kadar bilgi yeterlidir umarım
fazla bile bilgi vermissin adamin adinin ilk iki harfini soylesen yeterdi hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:21 ----------
mzcı adlı üyeden alıntı
bende gitmek isterdim demek shanghai chına şaka bir yana dikkat et gercekten filmlerdeki gibi her yerde dövüş okulları felan varmı ya da gençler arasında dövüş sanatlarına ilgi felan ne durumdalar
Hocam dovus sanatlarina ilgi cok , cok fazla dovus sanati ogretiliyo ama her kosede millet birbirine girmiyo tabiki tam aksina cok uysal insanlar ne etliye ne sutluye karisirlar cok rahat gamsiz insanlar..
-
Çok kalabalık değil mi yahu orda nasıl yaşıyorsunuz? Birde nasıl Türkiyeden oraya üniversite için gittiniz dil sorun olmadımı veya ekonomik bakımdan okul kalmak yaşamak nasıl? Motosikletiniz nedir ve tl ile ne kadar orada
-
Şu bizim siparşilere el atarsın artık:D Tükkanı yazıyım mı
-
-
neyse hayırlı olsun benim moralim bozuldu şu rusyaya bi kapağı atsamda
-
hayirdir moralin niye bozuldu. Rusya iyidir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)