Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kağıthane'den Selamlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Henüz yok, en kısa zamanda
    Merhaba değerli motosiklet.net üyeleri,

Ben Fatih İstanbul Kağıthane'de ikamet etmekteyim. İstanbulda daha yeniyim iş-güç dolayısıyla daha geleli 3 ay oldu. Aslen Bursalıyım. Aile Bandırma'da yaşıyor.
    25 yaşındayım, dedemin mobiletiyle 6 yaşından beri başlayan motor sevdam var. En büyük hayalimde güzel bir motor sahibi olup gezilere katılmak, hatta bir dünya turu yapmak.

Şuan bekarım ama mayıs ayının 18'inde dünya evine giriyorum. Düğünden sonra bir motor alma düşüncem var ama öncelik ehliyet onuda 1-2 ay içerisinde hallederim..
    Hazır konusuda açılmışken 3500 TL limitim var. Aslında daha fazlada var ama nişanlımın baskısı nedeniyle çıkamıyorum. Bu fiyata bana motor önerisi yaparsanız sevinirim.
    Daha önce mobylette, java,mz,planet,mondial 100 kh, mondial 150 zat, honda cbf 250,yamaha 660 TENERE (çok kısa süre kullandım beceremedim) kullanmışlığım var.
    Daha çok artçımla birlikte hafta sonları kısa geziler yapabileceğim( tekirdağ-istanbul, istanbul-bursa-bandırma) sizlerle gezilere katılabileceğim motor önerisi istiyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim..
    stormare bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ahmet unal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZİKİ BURGMAN AN 650
    Fatih kardeşim selam aramıza hoş geldin bende kağıthane ye bağlıyım 18 mayıs ta evleniyormussun şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim
    Ahmet ÜNAL

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Aramıza holgeldin kardeşim,Allah tamamını erdirsin mutluluklar dilerim..Arçı ile dolaşacaksan ki bu yengemiz olduğunu düşünüyorum..Bu bütçeye en rahat motosiklet,bence bir cbf 150'dir..Scooter düşünmediğini varsayarak.İkinci el temiz bir makine bulursan kaçırma,artçı rahat değilse sende rahat olamazsın.Heleki artçı hanımınsa,sıkıyosa rahat ol..Yengeninde rahatını düşünerek,Cbf 150 diyorum..Tabiki son karar senin ama bu bütçeye en makulu bu kardeşim.Yoksa çok dayak yersin,benden uyarması..Kazasız sürüşler dilerim..

Motosikleti
    Alıntı ahmet unal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih kardeşim selam aramıza hoş geldin bende kağıthane ye bağlıyım 18 mayıs ta evleniyormussun şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim
    Allah razı olsun , kağıthane merkezde bir tane burgman duruyor Vakıfbank'ın yanında sizin mi acaba o motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------

Alıntı suato21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza holgeldin kardeşim,Allah tamamını erdirsin mutluluklar dilerim..Arçı ile dolaşacaksan ki bu yengemiz olduğunu düşünüyorum..Bu bütçeye en rahat motosiklet,bence bir cbf 150'dir..Scooter düşünmediğini varsayarak.İkinci el temiz bir makine bulursan kaçırma,artçı rahat değilse sende rahat olamazsın.Heleki artçı hanımınsa,sıkıyosa rahat ol..Yengeninde rahatını düşünerek,Cbf 150 diyorum..Tabiki son karar senin ama bu bütçeye en makulu bu kardeşim.Yoksa çok dayak yersin,benden uyarması..Kazasız sürüşler dilerim..
    Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Benimde aklıma ilk CBF150 gelmişti. Artçım nişanlım(eşim) olacak evet fazla uzun yol yapmam hafta sonları bazen 250 Km falan olur herhalde. 4000 TLye bi akrabamda CBF250 buldumda satmazsa inşallah alacağım. Ama CBF150de hem yakıt hemde sağlamlık konusunda iyidir. Nişanlım motora alışık değil daha önce 1-2 defa gezdirmişliğim var ama tam alışsın ben biliyorum alacağım motoru

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    tvs veya ybr düşünmeyin derim artçı ile yorucu oluyor. hoşgeldiniz

Motosikleti
    Alıntı kemboo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tvs veya ybr düşünmeyin derim artçı ile yorucu oluyor. hoşgeldiniz
    Hoşbuldum öneriniz için teşekkür ederim. Bende yorucu olacağının kanaatindeyim. En güzeli bütçeyi biraz daha aşıp 250 CC bir motor bakmak diye düşünüyorum.
    kemboo bunu beğendi.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Hoşgeldiniz 3500 tle sıfır honda cb 125 ace alırsanız güzel 0 motorunuz olur o fiyata diğer önerilerin 2. elleri bile sağlam olmaz malesef. Herkese öneriyorum böyle saçma gibi gozukuyor ama test edıp denemedıgım birşeyi önermediğimden ısrarla onerıyorum herkese iyidir ace

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Alıntı Panermos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşbuldum öneriniz için teşekkür ederim. Bende yorucu olacağının kanaatindeyim. En güzeli bütçeyi biraz daha aşıp 250 CC bir motor bakmak diye düşünüyorum.
    Konforda ısrarcıysanız,250cc kategorisindeki en konforlu motosikleti öneririm..Suzuki GW250 İnazuma
    Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    kağıthane ikinci mekanımdır, annemler felan güzeltepedeler, kuzenler nurtepede, ilk sorum sana motoru koyacak güvenli bi yerin varmı, istanbulda çalınan motorların yüzde 70 i kağıthaneden çalarlar

Motosikleti
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kağıthane ikinci mekanımdır, annemler felan güzeltepedeler, kuzenler nurtepede, ilk sorum sana motoru koyacak güvenli bi yerin varmı, istanbulda çalınan motorların yüzde 70 i kağıthaneden çalarlar
    Bende nurtepedeyim bulubdugum sokakta 4 tane motor sokakta duruyor 2 aydır buradayım çalan olmadı bende dogalgaz demirine kilitlerim bide alarm taktırırım diye düşündüm korkutmayın adamı garip bi mahalle zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

Alıntı suato21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konforda ısrarcıysanız,250cc kategorisindeki en konforlu motosikleti öneririm..Suzuki GW250 İnazuma

Fiyatlar yüksek dostum çok tesekkür ederim önerin için

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz 3500 tle sıfır honda cb 125 ace alırsanız güzel 0 motorunuz olur o fiyata diğer önerilerin 2. elleri bile sağlam olmaz malesef. Herkese öneriyorum böyle saçma gibi gozukuyor ama test edıp denemedıgım birşeyi önermediğimden ısrarla onerıyorum herkese iyidir ace
    ,

Begenemedim o motoru ben nedense :( kullandım 10 km kadar.

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hosgeldin, hem Istanbul'a hemde buraya. Ne cok kagithaneli varmis benim isimde evimde orada. Bu arada o butceye seni yolda birakmayacak artcina da rajat ettirecek tek motor cbf 150 dir. Buradaki gezi raporlarinin arasinsa benim eski cbf ile esimle birlikte yaptigim bir suru gezi raporu var tavsiye ederim.

"KAZASIZ SURUSLER"
    Panermos bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hosgeldin, hem Istanbul'a hemde buraya. Ne cok kagithaneli varmis benim isimde evimde orada. Bu arada o butceye seni yolda birakmayacak artcina da rajat ettirecek tek motor cbf 150 dir. Buradaki gezi raporlarinin arasinsa benim eski cbf ile esimle birlikte yaptigim bir suru gezi raporu var tavsiye ederim.

"KAZASIZ SURUSLER"
    Çok teşekküer ederim , hoşbuldum..
    Öncelik olarak bir eğitim diyorum. Daha önce teorik eğitimler aldım. Endurocu abilerimizden tavsiyeler aldım. Onlarla gezilerde bulundum. İlk yüksek Cc motorumu onlar sayesinde kullandım. Aslında hiç yoktu aklımızda araba alalım diyorduk. Benimde en büyük hayalim hep bir motordur. Burada amacım nişanlımı biraz alıştırmak. Daha sonrasında daha iyileride gelir. Motorculuk budur hep istersin sınırı yoktur. O yüzden sizlerin değerli fikirleri çok önemli. CBF 150 öneriler arasında 1 numarada. Benimde aklımda artık. Ne yalan söyliyim CBF150 ye binilmez kurye motoru gözüyle baktım hep. Ama artık fikrim değişti. Artçıyla dolaşılabilecek yakıtı az ve üzmeyecek bir motor 2. elide sağlam. Araştırayım ben en iyisi Cbf 150 yi.
    Bu arada boy 186 kilo 96 acaba nasıl olur :d Artçıyla yorucumu acaba ?

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Panermos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada boy 186 kilo 96 acaba nasıl olur :d Artçıyla yorucumu acaba ?
    Bak bu boy kilo meselesi en basit bahanelerden biridir büyük cc' li motosiklet almak isteyen kılıflarıdır. Boş ver bu boy kilo meselesini 135 kiloluk adam gördüm ben minnacık vespa' nın üzerinde... Destur dedim adam uçuyor. Boş ver sen bunları.

Gelelim eğitim meselesine, bu konu benim en hassas olduğum noktadır, sitedeki yorumlarıma bakarsan biraz cık anlarsın

Birincisi eğer motorun hala yoksa öncelik Honda yada GİS akamdemiyi tavsiye edebilirim. Çünkü kendi motorları ile kendi pistlerinde eğitimlerini veriyorlar. Sonrasında ise hondanın vermediği ancak GSİ' in ve bir kaç tanede daha güvenilir kurum ve hocanın verdiği yol eğitimleri var tavsiye ederim.

Motorunu aldığında madem kağıthanedesin uğra bir çay içer sohbet ederiz bir yerlerde. Hemde eğitim meselesi konusunda bildiklerimizi paylaşırız.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak bu boy kilo meselesi en basit bahanelerden biridir büyük cc' li motosiklet almak isteyen kılıflarıdır. Boş ver bu boy kilo meselesini 135 kiloluk adam gördüm ben minnacık vespa' nın üzerinde... Destur dedim adam uçuyor. Boş ver sen bunları.

Gelelim eğitim meselesine, bu konu benim en hassas olduğum noktadır, sitedeki yorumlarıma bakarsan biraz cık anlarsın

Birincisi eğer motorun hala yoksa öncelik Honda yada GİS akamdemiyi tavsiye edebilirim. Çünkü kendi motorları ile kendi pistlerinde eğitimlerini veriyorlar. Sonrasında ise hondanın vermediği ancak GSİ' in ve bir kaç tanede daha güvenilir kurum ve hocanın verdiği yol eğitimleri var tavsiye ederim.

Motorunu aldığında madem kağıthanedesin uğra bir çay içer sohbet ederiz bir yerlerde. Hemde eğitim meselesi konusunda bildiklerimizi paylaşırız.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    Abi boy kilo meselesini vallahi Büyük Cc yüzünden söylemedim genelde artçı olacak o yüzden diyorum . Yoksa today 50 kullandım bu bünyeyle çokta ilgi çekmişti
    Eğitim daha önce biraz aldım ama İstanbul trafiği malum ani hızlanmalar ani geçişler bunları çözmem lazım ve bu iş İstanbul gibi yerde eğitimsiz olmaz. Bu eğitimide arabalar yada sürüşümden dolayı değil apaçi kebapçı motorlara karşı almak istiyorum. Ben burada gördüm sadece bunları.
    Çayını içmeye tabiki gelirim hatta bir yemek sözüm olsun sana. Saygılarımla.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)