Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese İyi Forumlar =)

REKLAM ALANI
    _yasintopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 250 r -Hyosung Gv 250
    Arkadaşlar öncelikle merhaba. . Herkese iyi forumlar diliyorum. Motor tutkusu bende uzun yıllardır olan ama aktif olarak 7 8 aydır süren birisiyim. . sadece tutkum vardı hiç bir bilgim yoktu abimle beraber aldığımız ilk motorla beraber bilgileride edinmeye başladım. Hyosung gv250 chopper motor kullanıyorum. İstanbul kartalda yaşıyorum acıbademde çalışıyorum. . Burda sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım olacak.İnş aranızda sık sık bulunan birisi olucam tekrardan herkese iyi forumlar =)
    OokareenoO ve kemboo bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dmRhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Aramıza hoşgeldin Yasin Umarım aktif ve iyi bir forumcu birde bol paylaşımcı olursun
    OokareenoO bunu beğendi.

OokareenoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr125r, ninja 300
    Hoşgeldiniz. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
    dmRhn bunu beğendi.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    hoşgeldin dostum, abinle birlikte keyifli sürüşler
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Aramıza hoşgeldin,kazasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
    Hepinize çok teşekkürler. . Gerçekten karşılamanız çok hoş bundan sonra sıkca burdayım inş. istanbul çevresinden iyi dostluklarda edinicem. Fikirlerinizede başvurucam 250 lik racing almayı düşünüyorum çünkü =) neyse konuyu değişmiyim şimdiden hepinize teşekkürler. Hoş bulduk tekrardan =)
    OokareenoO ve dmRhn bunu beğendiler.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Hayır merak ediyorum, tamam haklısınız zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu choopper tarzı motosikletleri nasıl kullanıyorsunuz çünkü oturuyorsun kolları uzatıyorsun rahatsız edicidir diye düşünüyorum tamam racing de çok rahat bir motosiklet yapısına sahip değil ama o nasıl bir zevktir usta Beni de çok güzel karşılamışlardı o yüzden burayı çok sevmiştim, bağımlılık yaptı
    OokareenoO bunu beğendi.

siptar23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoş geldin , iyi forumlar sana da kazasız belasız sürüşler dilerim, zamanla çok şey öğrenirsin motosikletlerle ilgili

Motosikleti
    Ya aslına bakarsan benimde çok tarzım değil abim bunu istedi söz büyüğün benim işime olsun giyinimime olsun uzak bir motor o yüzdendir ya racinge geçiş yağıcam kısa zaman içerisinde yaza fiyatlar çok artmassa. artarsada kışı beklicem ama kesin alıcam . . ama şöylede bir şey var bazen kullanırken keyf almıyo değilim ama bazende gazıu açığ ivmelenmek istiyorum. . bu motordan sonra ben racing felan kullanınca bana bisiklet gibi gelmişti

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Alıntı _yasintopcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya aslına bakarsan benimde çok tarzım değil abim bunu istedi söz büyüğün benim işime olsun giyinimime olsun uzak bir motor o yüzdendir ya racinge geçiş yağıcam kısa zaman içerisinde yaza fiyatlar çok artmassa. artarsada kışı beklicem ama kesin alıcam . . ama şöylede bir şey var bazen kullanırken keyf almıyo değilim ama bazende gazıu açığ ivmelenmek istiyorum. . bu motordan sonra ben racing felan kullanınca bana bisiklet gibi gelmişti
    :D Herşeyden önce şunun bilinci ile motosiklet sürmeni temenni ederim " Hız kötü birşeydir, hele ki motosiklette " Yani bu motosiklet yapısından racing bir motosiklete geçtiğinde tahmin bile edemeyeceğin şey sadece eğer bekarsan tavlayacağın kızlar olsun Bu da gençliğine yakışır diye düşünürüm zaten Yalnız ivmelenmek gibi yada gazı açmak gibi çok fazla dikkatsiz bir davranış sergilememen dileğimle
    Bu arada saygını takdir ettim gerçekten, söz büyüğündür sanırım parasını büyüğün ödediği içindir yani motosikletin taksitini sanırım abin ödüyor ki eğer sen ödeyecek olsaydın eminim ki chooper tarzı motosiklet olurdu sana racing tarzı
    Tekrar aramıza hoşgeldin...
    şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
    Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.

Motosikleti
    Bende kesinlikle hız tutkunu birisi değilim 9 10 yaşına dayanır araba tecrubem ama bir kere olsun kendimi riske atmadım özellikle 2si amca oğlu 3 arkadaşımı kaybettikten sonra. Motorun ise arabadan çok daha tehlikeli olduğunun bilincindeyim trafikte korna çala çala gidiyorum resmen beni farketsinler diye. Sadece ivmelenmelerden kastımda şu yani kıçına giriyo ya arabalar rahatsız edici derecede onlardan uzaklaşmak tozumu yutturmak Motor geçmişim dediğim gibi çok yok abimin kanınada aslında ben girdim ama hangisinin bana keyif vereceği açısındada fikrim yoktu abim bu tarz sevdiği için bunu aldık ama bunu kullanınca daha sonralarıda racing felan kullanma şansım oluncada anladımki motorda tarzım bu değildi ama şuda bi gerçektirki saklanmz evet motoru abim aldı ve gemiye gitti kendisi gemici. Şimdi bitanede ben şahsi alıcam bi evde bi chopper bi raccing yeter

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Bende kesinlikle hız tutkunu birisi değilim 9 10 yaşına dayanır araba tecrubem ama bir kere olsun kendimi riske atmadım özellikle 2si amca oğlu 3 arkadaşımı kaybettikten sonra. Motorun ise arabadan çok daha tehlikeli olduğunun bilincindeyim trafikte korna çala çala gidiyorum resmen beni farketsinler diye. Sadece ivmelenmelerden kastımda şu yani kıçına giriyo ya arabalar rahatsız edici derecede onlardan uzaklaşmak tozumu yutturmak Motor geçmişim dediğim gibi çok yok abimin kanınada aslında ben girdim ama hangisinin bana keyif vereceği açısındada fikrim yoktu abim bu tarz sevdiği için bunu aldık ama bunu kullanınca daha sonralarıda racing felan kullanma şansım oluncada anladımki motorda tarzım bu değildi ama şuda bi gerçektirki saklanmz evet motoru abim aldı ve gemiye gitti kendisi gemici. Şimdi bitanede ben şahsi alıcam bi evde bi chopper bi raccing yeter
    Hadi bakalım hayırlısı, sevindim gerçekten hız tutkunu olmamana.
    Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin inşallah ve geride kalanlara sağlık, sabır versin.
    Evet öyle bende hemen hemen sürekli korna ile gidiyorum Ivmelenme kaçma konularında çok etkili bak buna bende katılıyorum, araçlar benim kıçıma girince ben biraz sağa kayıyorum onlar biraz sola kayıyor ve geçiyorlar Başka yapabileceğim hiçbirşey yok yada son zamanlarda bana göre en sağlıklı şerit olarak gelen en sağ şeridin sağ kısmından gitmek çünkü bir sıkıntı olursa diye emniyet şeridi boşta kalsın bende oraya kaçabileyim
    Racing farklı birşeydir, chopper çok farklı birşeydir Chopper daha çok benim gözümde uzun yollarda gerçekten keyif alarak kullanabileceğin bir motosiklet
    Bence de bir eve bir chopper ve bir racing yeter, eğer dağ bayır çimen kum olan bir bölgeye yakın yerde yaşıyorsan ( Istanbul 'da böyle yerler var ) Enduro 'da olur 1 tane
    şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
    Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.

Motosikleti
    Alıntı dmRhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi bakalım hayırlısı, sevindim gerçekten hız tutkunu olmamana.
    Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin inşallah ve geride kalanlara sağlık, sabır versin.
    Evet öyle bende hemen hemen sürekli korna ile gidiyorum Ivmelenme kaçma konularında çok etkili bak buna bende katılıyorum, araçlar benim kıçıma girince ben biraz sağa kayıyorum onlar biraz sola kayıyor ve geçiyorlar Başka yapabileceğim hiçbirşey yok yada son zamanlarda bana göre en sağlıklı şerit olarak gelen en sağ şeridin sağ kısmından gitmek çünkü bir sıkıntı olursa diye emniyet şeridi boşta kalsın bende oraya kaçabileyim
    Racing farklı birşeydir, chopper çok farklı birşeydir Chopper daha çok benim gözümde uzun yollarda gerçekten keyif alarak kullanabileceğin bir motosiklet
    Bence de bir eve bir chopper ve bir racing yeter, eğer dağ bayır çimen kum olan bir bölgeye yakın yerde yaşıyorsan ( Istanbul 'da böyle yerler var ) Enduro 'da olur 1 tane
    Aslına bakılırsa bizim ülkenin yollarından dolayı en iyisi enduro diyolar ama. Racing bambaşka bir keyif. . İnş. Mayıs sonu haziran başı gibi alıyorum motoru bir aksilik olmassa. . Şu aralar kafam cbr 250 yeni kasa beyaza gidiyor =) Bir kaç aksesuar ve egsoz tamamdır =)
    dmRhn bunu beğendi.

Motosikleti
    şuan yok :)
    Aramıza hoşgeldin abi.Tekerin düz bassın
    dmRhn bunu beğendi.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Aslına bakılırsa bizim ülkenin yollarından dolayı en iyisi enduro diyolar ama. Racing bambaşka bir keyif. . İnş. Mayıs sonu haziran başı gibi alıyorum motoru bir aksilik olmassa. . Şu aralar kafam cbr 250 yeni kasa beyaza gidiyor =) Bir kaç aksesuar ve egsoz tamamdır =)
    Aynen bende katılıyorum bizim ülkenin yollarını ancak Enduro paklar gerçekten Honda CBR250 Güzel bir tercih olur kesinlikle, beyazın dışında bence diğer renklere de bir bak Yalnız sadece siyah olmasından yana değilim yazın sıcak çekeceği için arkadaş birde o motosikletin sıcaklığı ile birleşince düşünemiyorum Beyaz güzeldir, iyidir ama kırmızı da başka bir yakışır

Motosikleti
    Aynen bende katılıyorum bizim ülkenin yollarını ancak Enduro paklar gerçekten Honda CBR250 Güzel bir tercih olur kesinlikle, beyazın dışında bence diğer renklere de bir bak Yalnız sadece siyah olmasından yana değilim yazın sıcak çekeceği için arkadaş birde o motosikletin sıcaklığı ile birleşince düşünemiyorum Beyaz güzeldir, iyidir ama kırmızı da başka bir yakışır
    2013 modelden sonraki beyazlar güzel dikkatimii çekiyo siyahda güzel ama kırmızıyı canlı görmem gerek önce bakalım artık o motorun hayaliyle yatıp kalkıyorum aliyimde bi =)
    dmRhn bunu beğendi.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    2013 model sonraki beyazlar evet güzel duruyor Siyah güzel ama siyah yerine beyazı tercih etmeni yeğlerim Kırmızıyı canlı görünce de görürsün zaten sonucu
    _yasintopcu bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 model sonraki beyazlar evet güzel duruyor Siyah güzel ama siyah yerine beyazı tercih etmeni yeğlerim Kırmızıyı canlı görünce de görürsün zaten sonucu
    Beyaz Güzel Beyaz =) Hayırlısı bakalım rüyamda görmeye başladım =)
    dmRhn bunu beğendi.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Beyaz Güzel Beyaz =) Hayırlısı bakalım rüyamda görmeye başladım =)
    Hayırlısı herşeyin Rüyalar devam ediyor dimi ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)