Hoş geldn arkadaşım
hşgeldin..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
hoş geldin mt.izmir adına selamlar.
sevgi ve saygıyla kal.
Öncelikle hoşgeldin aramıza ve sona motorun hayırlı uğurlu olsun.
Çok güzel bi motor almışsın.
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
kendine motoruna dikkat et bencede süper bi motor
hoşgeldin motosiklet.net ailesine.. motorunda hayırlı olsun..
CBR 600F Honda,
kardeş hayırlı uğurlu olsun dediğin gibi sınıfının en deli makine 400 metre drag 7 - 8 saniye sürer benimde hayalimdeki motorlardan bir tanesi Allah kaza bela vermesin dikkatli kullanırsın insallah
Hoşgeldin. Kazasız belasız şürüşler dilerim. En yakın zamanda inşallah benim de aynısından olmasa bile en azından bir 600 cc racinge razıyım. Sanki az bir şey söylemişim gibi.
hoşgeldin kardeş aramıza benim ne zaman olacak yaaa zx10r cok istıyorum hatta cok cok istıyorum güle güle kullan ama aglamaktan kendimi alamıyorum
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Üzülme kardeş bende R6 dan sonra kanuni hussar 125 e düştüm ama şimdi garajımda birde R1 duruyor 2006 model kırmızı herşey zamanla olur acele etmeyelim.
hoşgeldin dostum motorun hayırlı olsun kazasız belasız ve de cezasız keyifli sürüşler dilerim.gezilere organizasyonlara katılırsan şu f16 yı bi görmek isteriz
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
Biraz geç olmuş sanırım.Yaklaşık 5 sene kadar.Keşke konu tarihine bir baksaydınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)