Emre teşekkür ederim
Ellerin ve fikirlerine sağlık.
Ben olsam bende takip ederdim sadece Megelli değil tüm markaları takip etmek gerekiyor, biraz daha fazla bilgi senden önde ki bir insandan bir tık daha ileri taşır seni. Senden ricam takip etmeyi bırakma ki, irtibatımız kopmasın, kopmasında ki gün geldiğinde karşılaşırsak ( sanki çok uzak yerlerde oturuyoruz ikimizde Başakşehirdeyiz
) Selamlığımız olur.
Yamaha kullanıyorsan ve eğer motorunun bir sıkıntısı yok ise bana kalırsa değiştirme Yamaha güzeldir
Megelli kadar olmasa da
Karganın evladı kendine güzel gelirmiş misali :D
Bu forumda ben yeniyim, senin gibi eski değilim. Elbette bende fark ettim kullanmadan, görmeden ve denemeden fikir beyan etmeleri pek iyi değil ama hep diyorum ya düşünceler değişir önemli olan gerçekten eğer savunuyorsan dürüstlük ve dayanabildiğin yere kadar arkasında durmaktır savunduğun durumun.
Güzel ve üsluplu konuşulduğu sürece her türlü konuşma ortamına ( tartışma demiyorum, dikkat edelim buna çünkü tartışmayı sevmem ) uyum sağlar ayak uydururum tabii ki bilgim olduğu konularda, aksi halde susup dinlemesini de çok severim
Takip etmeye devam et sen ;) Bu arada bayan arkadaşımızın sayfasını bu konularla çok karıştırmayalım onunda aklı çok karışmasın, şimdi Megelli nereden çıktı o nasıl birşey diyipte birde onu araştırmaya kalkmasın
Yamaha iyidir iyi candır
:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
Eğer eşin pimpirikli ise bence fazla şans zorlamadan ve fazla göze batmadan önce sertifikanı al usulca sonra motosikletini al
Sonrası zaten basit bin git gel
7000$ çok para Honda da olsa Suzuki de olsa yeni başlayan birisi için bence çok para 7000$ ki bu parayı eşin duyunca bence vazgeçer senin motor almandan, zaten karşıymış
Bende farklı birşey söylemedim
Kask ve mont yeterli, eldivene bile gerek kalmayabilir kısa mesafeyse. Hatta kısa mesafeyse bence Kaska ne gerek var ya,aaa dur dur hatta yaz geldi yaz monta çok sıcak olur
Onuda giymeyi ver sen
Ya sen ne yap biliyormusun, el motorun anahtarını sadece atla git üstüne :D
Şimdi onu giyme bunu giyme ona ne gerek var buna ne gerek var, şuradan şuraya gidiyorum altı üstü gibi düşünceler yanlış. Senden tek ricam (
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...a-hitaben.html ) şu yazıyı lütfen bir oku, gerçekten bir oku.
Ayakkabı neden gerekir biliyormusun, yeni başlayan birisinin giyeceği ayakkabı trafikte durma esnasında ayaklarını yere koyduğunda onu yavaşlatması ve devrilmemesi için 1-0 önde başlaması demektir. Ayakkabı neden gerekir biliyormusun, Allah göstermesin yapacağı bir kaza anında ayakkabı içerisinde özel olarak tasarlanmış ayak bilek koruyucu mevcut birşeyler umarım ifade eder bu senin için.
Benim diyebileceğim tek cümle " Eğer motosiklet kullanıyorsan, her zaman kendini garantiye al. "