Yeni üye gaydı yaptık hadi hayırlısı :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Durumum yoktu, okuyamadım.
Böyle büyük font ile konumu açılır arkadaş ? Kör filanmı demek istiyorsun bizlere
Ciddi ciddi okuyamadım, biraz göz gezdirdim ev almışsın-java kaçırmışsın filan... Anca bu kadar anlayabildim.
Yinede hoş geldiniz. yazınızı TÜRKÇE çeviri yapıyorum izninizle.
Arkadaşlar, öncelikle hepinize iyi forumlar ve kazasız belasız sürüşler. Aranıza yeni katıldım. Güzel dostluklar, arkadaşlıklar edineceğime eminim. Ne zaman motorumla ilgili bir şey merak etsem MT ailesi karşıma çıkıyordu arama motorlarında. Bende artık bu ailede kendime 1+1 ev alma zamanı geldi dedim. Umarım aranıza layık görürsünüz. Beyoğlunda oturmaktayım. Yirmi dört yaşındayım. Her şey on yaşlarında dedemin atmış beş model jawa marka modelini kaçırmamla başladı. Haliyle gel zaman, git zaman motosiklet sürmeyi öğrendik. Nisanın onuncu gününde bir senelik evli olacağım Allah kısmet ederse.. Şuanlık aklıma gelen bunlar. Hakkımda sormak istediğiniz bir şey var ise, sorabilirsiniz.
Yukarıda edit yapmadım. Ciddi ciddi 1+1 ev aldığını sanmıştım, o derece anlayamamışım yani koca koca fontlardan.
Sor demişsin, soruyorum.
Türkçe öğretmenin kimdi ?
-
vallahi oguz kardes hatırladıgım kadarıyla erkektı ısmını unuttum ama :D
-
kalın iyidir derler ama bende okuyamadım =) hoşgeldin aramıza
-
Hoşgeldiniz,katılımcı olmanız dileğimle.
-
-
Aramıza hoşgeldin Ramazan..
-
cok tesekkur ederım arkadaslar hayırlısıyla katıldık bakalım
-
Subab gaydı galiba , insanlara şaka yapmam ve alay etmem abı bu gayd o gayd :D hoşgeldin
-
kalın geldi
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Durumum yoktu, okuyamadım.
Böyle büyük font ile konumu açılır arkadaş ? Kör filanmı demek istiyorsun bizlere
Ciddi ciddi okuyamadım, biraz göz gezdirdim ev almışsın-java kaçırmışsın filan... Anca bu kadar anlayabildim.
Yinede hoş geldiniz. yazınızı TÜRKÇE çeviri yapıyorum izninizle.
Yukarıda edit yapmadım. Ciddi ciddi 1+1 ev aldığını sanmıştım, o derece anlayamamışım yani koca koca fontlardan.
Sor demişsin, soruyorum.
Türkçe öğretmenin kimdi ?
Bu aralar Türkçe öğretmenlerine çok sardın ( http://www.motosiklet.net/forum/cali...ml#post3312862 ) Yok yok birşey demiyorum, haklısın
Bu arada bende konu başlığını görünce Recep Ivedik geldi aklıma, Yeni Üye Gaydı Yapmışlar dedim :D Ha, birde bende valla 1+1 ev almış sandıydım da biraz yavaş okuyunca anladım ki MT Ailesinin oturduğu Residence 'dan bir daire almış Ramazan kardeşimiz
Allah aile saadetini ve mutluluğunu inşallah bozmasın ve nice nice nice yıllara hatta aldığın son nefesine kadar Allah çekirdek ailenle birlikte yaşamanı nasip etsin.
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
-
Hayırlı olsun. Hoşgeldin.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
-
-
cok saolun abıler arkadaslar yazdıklarınız gercekten cok guzel seyler konusmalar cok samımı ve arada komık cumleler var burada sızlerle bırlıkte cok ıyı vakıt gecırecegıme emınım
-
Emin olabilirsin Aramıza tekrar hoşgeldin...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler