selam iki tekerliler. bir süredir siteye uğruyordum ben de bir kaç satır çiziktirsem fena olmaz dedim. işte aranızdayım. bu ikinci motosikletim. memnunum. ithal edilirse daha büyük cc'lisine geçmeyi planlıyorum.
selam iki tekerliler. bir süredir siteye uğruyordum ben de bir kaç satır çiziktirsem fena olmaz dedim. işte aranızdayım. bu ikinci motosikletim. memnunum. ithal edilirse daha büyük cc'lisine geçmeyi planlıyorum.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
hoşgeldin arkadaşım.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeLdin...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
h.g sefa getirdin
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hoşgeldin de, sefa nerede?
Hoşgeldin dostum
KAMP ADAMLARI
hoşgeldin
May the Force be with McLaren Mercedes
karşılama mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. umarım böyle muhabbetle devam eder yolların tozunu hep birlikte atarız.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)