Ailemize hoşgeldin
aramıza hoşgeldin
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
Hoş
geldin....
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
ferni, ibrahimkuscu, BBRR, mostwanted_57, efe150, sinan, NeTMaViSi, watergun, Mengu16, N_O_S, olcan138, Khutuck, dostdark, watercolours, frontier, okram, FutureShock, kuvva, crazy_devil, trenox, Gelişim Sürücü Kursu, serkankiyak
karşılama mesajları için hepinize teşekkür ederim.
aynen niyetim bu. özellikle dellendirmeyi başarmazlarsa tabi.kuvva adlı üyeden alıntı
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
xxxxx kardeşim hoşbulduk. eyer o parlayan kel hitman'inse bende hitman fanıyım antiparantez belirtelirtmiş olayım...
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
hoşgeldin arkadaşım
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...
aramıza kardeş . . .
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
hoşgeldin krom.. doğru yerdesin
anlamadığım tek birşey var.. imzanla ilgili;" iki teker kültürü gidonun altında. " tam olarak ne demek ne kast ettiğini anlayamadım da
saygılar..
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
AloneWolf07: üyelik tarihin benden yeni. sen de hoş geldin arkadaşım...
Gelişim Sürücü Kursu, İskenderunluKILIC, adosonic karşılama mesajlarınız için çok teşekkürler.
"özgürlük kaldırım taşlarının altındadır" yaygın ve eski bir slogan. de alakalı değil. sadece çağrışımını kullandım. insanlar bilmem kaç kuşaktır motorcuyum dedikten sonra (kullanıcısı mı demek istedin?) direksiyon kilidin varmı diye sorabiliyorlar. aslında bu konu tek başına bir siteyi doldurur ama deymez. anladığım kadarıyla insanları değiştirmek kulun iradesini aşıyor. yahu ben kendimi değiştiremiyorumki.adosonic adlı üyeden alıntı
Arkadaşım cumartesi gel tanışalım
listeye isim yazdırman yeterli
biz sanal dost değiliz çok güzel bir ailleyiz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13524
KAMP ADAMLARI
hoş geldin genç
[FONT="Arial Black"]TUM MOTOSIKLETLILERE GUNESLI GUNLER DILEGIYLE[/FONT]
hoşgeldin!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
dostdark, moto, mondial50tt, okram arkadaşlarım karşılama mesajlarınız çok hoş. teşekkür ederim.
hoşgeldin a.s.
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
iyi yapmışsın, üyeligin forumumuza hayırlı ugurlu olsun
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)