Buralarda yeniyim Bursaya selam :)
Reklamlar
-
Buradaki çoğunluğunuz abim sayılırsınız Herkese merhaba. 17 yaşındayım mondial 100 sfc snappyx cubum var 2 yıl önce babam almıştı. uzun zamandır kullanıyorum fazla gezemedim daha 11 bindeyim ama barkın bayoğlunun dediği gibi 5 binle 20 bine dikkat edin kendime hakim olamıyorum hep tapa gaz gidiyorum fazla hızlı gitmiyor 100e anca geliyor lastikler hala naylon güzel lastik bulamadım internettende sipariş vermek zor oluyor sıkıntılı oluyor o işede bulaşmadım 250 tl ye ls kask aldım müzik dinlemeyi severim lastik sesindende uzak tutuyor kulaklık kullanıyorum son ses kullanıyorum birileri zararlı dedi korna seslerini duyuyorum en azından kendi kornamı biraz uymadı gibi kaskıma slikonlu kulaklık. İşime geleyim. Bursa'nın İnegöl ilçesinde Bursa Ankara karayolu üzerinde kaplan petrolde eşref köfte var orda kamyoncular bölümünde garsonum belki uğramak isteyen olur beklerim köftemi yersiniz. Bizimkilerden motosiklet için bi yardım geleceğini sanmıyorum tek taşımı kendim aldım kendim taktım yapacağım ama motosiklet çok pahalı gözüküyor 3 binlira birikmişim var güzel motor almayı düşünüyorum racing 250 cc lere yöneldim orada bir karmaşa birbilerini yiyorlar karar veremedim bi de hondadın msx 125 adında tatlı bir motoru var mahallenin sevgilisi olurum herhalde dedim oda yüksek fiyat olacağa benziyor. Düşündüm Eskişehir yapacam ayda bir mantıksız geldi yola gidicem İstanbul'a uzak yerlere anlıcanız o motor dayanacakmış gibi gözükmedi. Bu gün grup gezilerine çeken bişey oldu petrolün önünde yol boyuna motorlular geldi fazer 800 vardı cbf 1000 vardı bide cbf 150 vardı. Anladım motosiklette seviye yok dostluk var. Sonra birileri daha gelmişti benzin alıyorlardı ben köfte taşıyordum yanlarından geçtim cbr 600rr vardı bu 2007 öncesi motoru birinde ninja 250 vardı. O an anladım motosiklet sezonu açılmış :D Vız vız geçiyorlar. Neyse bi imrendim. Ehliyetimi ilk kez alıcam sınava girmek zorundayım internette araştırdım sorular felan çözdü motordan 100 aldım abim tamirci a dan z ye anlıyoruz biz ama nasıl geçer bilmiyorum tek seferde alamam rezillik olur. Baya kaptım videolar felan altın elbiseli adamı seyrediyorum motora oturuş pozisyonu felan çok fazla incelik varmış 1 hafta önce yeni bişey öğrendim virajda dıştaki ayaklığa basacakmışssın kaymayı bi nebzede olsa önlüyormuş hıgh side olmayı önlüyormus bir gün kafam esti oylata gittim yolları yeni yapılmıştı lastikler naylon olsada tutuyordu eylendim felan bi yerden sonra yol bozuluyor köye giriyorsun viraj vardı normal bir şekilde yatırdım lan viraj ıslakmış dedim motor kaydı gazı kapattım hıgh side oldu motor biraz hopladım depoyu tokatlama olayı oldu derken zor kurtuldum bi baktım karşı şeritteyim araba gelmemesi büyük şanstı durdum bi sigara içtim yola devam ettim. Çok uzattım Motosiklet önerilerinizi bekliyorum 2. motorum olacak o na göre bişeyler diyorum. Selamlar.
Reklamlar
-
-
Hoş geldin delikanlı...
Hayatının en güzel dönemini yaşıyorsun kıymetini bil, ne kendine zarar ver, ne de aileni üz...
1- Önce ehliyetini al...
2- Sonra temel eğitimlerini al...
3- Sırada korumalar; daima kullanmam gereken korumalarını al ve daima kullan...
4- İnan bana sürat hayatına hiç bir şey katmaz, hatta hayatını yada sağlığını çalar...
5- Bence; sana hem tecrübe, hem bilgi, hem de deneyim katacak olan bir YBR sana çok şey katacaktır...
Her şey gönlünce olsun...
-
YBR dahice sürüş :D tamam sözlerinizi önerilerinizi dinlicem bişeyi unutuyorsun abi 35 tl günlük para alıyorum çalıstığım yerden hepsini alacak gücüm yok ev yaptırıyoruz şu an oturduğum evin kirasını suyu zartını zurtunu ben ödüyorum pahalı herşey arai nin kaskları 1000 liaradan aşağı yok.
-
Yerden göğe haklısın, maddiyat motor konusun da ne yazık ki yüksek ancak; yapmak istediğin tehlike arz eden bir zevk, henüz çok gençsin,
bence biraz daha sabırlı ol, biraz nakit birikimi yapabilirsen daha avantajlı şartlara sahip olabilirsin...
Unutma Hayatını ve sağlığını para ile satın alamazsın...
-
İşim uzakta mecburen kullanmak zorunda kalıyorum bilmiyorum ileride alırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)