Meraklı, Düşünceli ve Araştırmacı 'dan Selamlar...
Reklamlar
-
Herkese merhaba arkadaşlar,
Ben Istanbul - Başakşehir 'den katılıyorum aranıza, 4 teker 'den sonra 2 tekere geçmek beni ne kadar zorlayacağını düşünsem de biraz mecburiyetten biraz da ihtiyaçtan doğan sebeplerden dolayı 2 tekere 27 yaşından sonra geçme kararı aldım.
Şu sıralar Ehliyet kursuna katılarak 5 Nisan 2014 'de ki sınavı beklemeye başladım, tabii bu sırada da ilk defa motor üzerine oturacağım için gidip eğitimler almaya devam ediyorum...
Kursta sürdüğüm kadarıyla kendime güveniyorum ve iyide kullandım ilk defa kullanmış olmama rağmen, tabii ki eğer bu kadar işe kalkıştıysak demek ki motorda almamız gerekiyor, doğru mu?
İşte bu yüzden hem tercih edeceğim hemde satın alacağım motoru belirlemede sizlerin büyük katkısı olacak...
Şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
ben başakşehirde çalışıyorum. oralar sakin yerler gördüğüm kadarıyla ilk zamanlar için büyük avantaj.
ehliyeti alıyosun eğitim diyosun... bizimde ilk başta söyliyiceklerimiz zaten
bide küçük cc motor aldın mı barkının dediği gibi tadından yenmez:D
-
SULH adlı üyeden alıntı
ben başakşehirde çalışıyorum. oralar sakin yerler gördüğüm kadarıyla ilk zamanlar için büyük avantaj.
ehliyeti alıyosun eğitim diyosun... bizimde ilk başta söyliyiceklerimiz zaten
bide küçük cc motor aldın mı barkının dediği gibi tadından yenmez:D
Evet evet Başakşehir sakin alanlar Düşündüğüm 2 adet motor türü var 1- Honda CBR125R yada 2- Megelli 250R bu ikisi arasında çok gidip geliyorum Barkın 'ın videolarını takip ediyorum ya
-
hayırlı olsun şimdiden ehliyetinde motorunda çünkü artık bu işe girdiysen yakında herşeyi tamamlarsın. bu arada Barkın Bayoğlunun videolarını izliyosun ve hala megelli mi bakıyorsun
-
-
Tercih senin sonuçta bende markayı kötülemiş gibi olmayayım ama ne kadar güzel olursa olsun barkın bey ve forumdaki amaç arkadaşı dinledikten sonra ben biraz soğudum gerçi şimdilerde daha iyi olduğu hakkında bir kaç şey okudum ama genede bu kadar olanlardan sonra ? önemli olan senin beğenmen ve içine sinmesin den ibaret hayırlı olsun
-
-
ikisi arasından 125r ı öneririm sana çünkü uzun vadede seni üzmez bir iki ay sonra hafta sonlarını sanayide geçirmek zorunda kalmazsın. şimiden hayırlı olsun doğru yolda ilerliyorsun. kask mont vs de bakmaya başla
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)