Herkese selamlar abiler, ablalar, arkadaşlar aranızda yeniyim
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel kardeşim hayırlı olsun güle güle bin yalnız gördüğüm kadarıyla kaskın yok,kasksız motora binme diyorum.
-
Yeni motorun hayırlı olsun kardeşim,Allah kaza bela göstermesin..Kaskın nerde..???
-
İnşallah üstüne süren hödükler olduğunda da öyle casper gibi taştan duvardan geçerek kurtulabilirsin.
-
-
-
hoşgeldin kardeşim. photoshop meraklısı olduğunu görüyorum (: bir de elektronikle alakalı bilgilerine ihtiyacım olacak :D
-
-
-
foruma hoş geldin motorun da hayırlı olsun. Mantıklı bir başlangıç yapmısın güzelce kontrollerini yaptır lastiktir yağdır hava filtresi borusu vs vs. bundan sonraki süreçtede ekipman ve eğitim önceliğin olsun. Bol bol kmler bol bol gezmeler.
-
-
-
merhabalar Ankarada Koray.bende yeni katıldım bu platforma. 4 sene önce kymco venox ile motosiklete binmeye başladım. Daha sonra 650 lik klasik dragstar la devam ettim. Bu aralarda 750 lik bir shadow almayı düşünüyorum ve kullanıcı yorumları ve motosikletin farklı modelleri arasındaki farklılıkları burada bu makinayı tecrübe etmiş arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler ve merhabalar yeniden.
-
Ebrehe06 Konuyu ilgili yerde açarsan sevinirim. Doğru bir yerde paylaşımda bulunduğunu düşünmüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)