Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Selamlar

REKLAM ALANI

Selamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.neredeyse hiçbirşey bilmiyorum diyebilirim.yaş 27 ankarada yaşıyorum.uzun zamandır hayal ettiğim motosikleti almak için karar kıldım.ancak önce ehliyeti halledelim dedim yazıldım.ama parayı verdikten sonra öğrendim ki motor sürmeyi oğretmiyolarmış kurslar.kara kara düşünüyorum şimdi nasıl eder de öğrenirim diye.bakalım artık kısmet.tanıdık yok motoru olan sizce ne yapabilirim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hakan_czy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 S
    öncelikle siteye hoş geldin bende yeni üye oldum fakat 4-5 senedir takip ediyorum çok bilgili ve tecrübeli arkadaşlar var onlar umarım yardımcı olurlar naçizane fikrim kendi motorunu alarak bu işe başlaman tabi marka model konusunda diğer kullanıcılardan fikir edinebilirsin 3 yıl önce sadece mobyylet tecrübem vardı cbf 150 aldım mantığını biliyordum kendi kendime öğrendim kimseden yardım almadan zor deil; tabii forumlardan binlerce yorum okuyarak yavaş yavaş. Kullanmak var iyi kullanmak var iyi kullanmak çok çok km ler istiyor bence hergün birşeyler öğreniyorsun 30000-40000 km lerde pişer birsürücü herhalde diye düşünüyorum HAYIRLISI OLSUN iNŞALALH EN KISA ZAMANDA İSTEKLERİNE KAVUŞURSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.
    Lidyalı bunu beğendi.

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Aramıza hoşgeldiniz,size tavsiyem motosiklet kursuna yazılmanız.Fiyatı biraz yüksek olabilir ama sizin canınızdan sevdiklerinizden daha değerli olamaz diye düşünüyorum..Çok klasik bir laf vardır ya Önce Eğitim diye..Benimde size tavsiyem bu,hiç tecrübeniz yok bu yüzden kursa gidin.En azından temel sürüş eğitimini alın..İnternette biraz araştırın bulursunuz,Ankara'da eğitim veren kurslar var,saygılar..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)