selam aleyküm herkese keyifli forumlar bir kaç sorum olacak...
Denizlide yaşıyorum motosikletli yaşam ve kısa mesafe geziler için çok elverişli bir şehir 2007'den beri yaz-kış aktif 125cc scooter kullanıcısıyım 26 yaşında 175 boy 64 kiloyum. gezmeyi eğlenmeyi denizi doğayı yeşili outdooru seviyorum. fotoğrafçılık-tasarım doğa sporları ve fitness ile ilgileniyorum. motosiklet Tarzı olarak chopper cross trail hiç tarzım değil. Tamamen bir ss yada racing'e çok yakın değilim ama daha çok supermoto, sport-touring ve yol endurosu tarzlarına sempatim var...
Bu yaz inşallah ilk vitesli motosikletimi alıp küçük çapta haftasonu kaçamağı tadında denizli-izmir(232km) denizli-fethiye(217km) ve denizli-antalya(224km) gezileri planlıyorum... Sadece motosiklet için bütçem 6500TL +- 250TL olabilir. Aklımdaki modeller cbf150 cbr125R pulsar200ns bu seçeneklere önerilerinizle alternatifler de eklenebilir. böyle garip bi arafta hissediyorum kendimi motosiklet seçimi konusunda. süratten ziyade güvenli sürüş seviyorum ancak uzun yolda beni üzmeyecek örneğin izmir otobana çıktığımda sabit 120-130km hızlara gazı açmakta zorlanmayacağım ve bu güzergahlarda yormayacak parasının hakkını verecek görsel olarak da hoş bi motosiklet istiyorum. Bu yüzden 2013 model beyaz bir cbr125r'a daha yakınım gibiyim. Bakalım zaman ne gösterecek