Kaç yaşındasın abi sen?
Kaç yaşındasın abi sen?
Hocam bahsettiğiniz motorlar ortalama 50 beygirlik, çokta güçlü olmayan motorlar.
Öyle pek aman aman bi durum yok yani.
Fakat o motorlarin hepsi biribirinden hantal ve manevra kabiliyeti düşük motorlardir.
Şahsi fikrimi sorarsanız, hangisini alırsanız alın, sürüş eğitimi almadan, kullandığınız motosikleti tam olarak tanımadan ve bol bol pratik yapmadan trafiğe çıkmayınız.
Ya iyi bakılırsa eğer çoğu çin motorunun ömrü uzundur özelliklede regal.
Regal hyo ya karşı hantal kalabilir yanlış hatırlıyorsam bağışlayın ama gv250'de gtr250 ile aynı motor vardı diye hatırlıyorum yani performansı tatmin eder.
Bu yüzden hızı fazla sevmiyorsanız, yedek parçası daha ucuz ve daha kolay temin edilsin diyorsanız regal.
Ama ben sizin yerinizde olsam gider o sıfır hyosungu alırdım
Birazda sürat farkı yönünden hyoyu tavsiye ediyorum.
Ne olur kimse çıkıp alıntılar yapıp yok öyle değil şöyle yok böyle felan demesin bana gözünüzü seveyim ben sadece kendi fikrimi belirttim herkes birbirinin fikrine saygı duysun lütfen.
Trselect bak burada enine boyuna konusulmus. Oku hyosung markasini
http://www.regalraptor.net/forums/sh...HYOSUNG&page=8
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Dostum biz markadan bahsediyoruz. Sen regal sonucta çin markasi dedigin icin. Sen ilk once markayi kotuluyorsun.
Sonra hyo nun bir modelini secip ben model savunuyorum diyorsun...
Ben sana çin diye kotuledigin regal markasinin bir tane bile sorunlu makinesi olmadigini ,
Kaliteli diye ovdugun hyo markasinin insanlarin basina bela olan modellerinin oldugunu anlatmaya calisiyorum...
Konunun ozu bu, ama oguzcugum sevgili kardesim, daha anlamadiysan ben bu soylesimizi burada sonlandiriyorum. Kendine iyi bak kardes...
Yaşta ne var. Millet bu yaşlarda koşuya başlayıp 160 Km.'lik ultra maraton koşuyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)