Adım tolga aranıza daha bugün katıldım. Bilkent Üniversitesinde okuyorum. Yaklaşık 3 senedir motor sevdam var azda olsa scooter ve enduro deneyimi yaşadım ayrıca. 2011den bu yana Yamaha yzf r125 hastasıyım. Tecrübeli motorcu abilerimden edindiğim bilgiler doğrultusunda 2. elleri pahalı olduğu için alım satım sıkıntısı var ve makineden çok güzelliği konuşuluyor. Onun haricinde Kawasaki ninja 250rlarda hoşuma gidiyor otuş pozisyonu birazcık dik ama idare eder gelelim sıkıntıma... Elimde nakit para yok ve ihtiyaç kredisi almak istemiyorum. Aylık kenara atabileceğim para miktarı 500tl(300tl de KYKdan geliyor 200tlde kendim katabilirim). Yamahanın eskiden kendi kredisi varmış faizi fazlada olsa keşke şimdilerde de olsa diyorum. Geçen günlerde Ankara'da Baydar motorsikletle görüştüm böyle bir kredinin artık olmadığını ve ellerinden bir şey gelmeyeceklerini söylediler. 1 1.5 sene kadar beklemek istemiyorum. Annemlerin araba alma imkanları varken bunu da reddediyorum. İşin ilginç yanı babam da zamanında motorcuymuş Honda Four 500ü varmış derler ya babanda mı motorcuydu beee. Ama gel gelelim ki bizimkisi kendi kullanmış bana kullandırtmıyor. Abi dedem bile motorcuydu 2 sene öncesine kadar çöpe uçtuktan sonra sattı. Aileden bir şey çıkacağı yok sözüm o ki. Her ay 500tl nakit verip alma şansım var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten acı çekiyorum artık...