Selam arkadaşlar ben Eren.Sakaryada öğrenciyim bu siteye aslında daha önce üye olmuştum ama aktif değildim.Şimdi şifre işlemlerinden sonra aktif olmaya çalışcağım burda sakaryalı arkadaşlar çok varmış..
Selamlar......
Selam arkadaşlar ben Eren.Sakaryada öğrenciyim bu siteye aslında daha önce üye olmuştum ama aktif değildim.Şimdi şifre işlemlerinden sonra aktif olmaya çalışcağım burda sakaryalı arkadaşlar çok varmış..
Selamlar......
.........
hoşgeldin...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
slm slm slm netmavisi slm derde ben hoşgeldin demezmiyiiiiimmmNeTMaViSi adlı üyeden alıntı
...............
hoşgeldin dostum nerden olursa olsun gel sende gel
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
hoşgeldin arkadaşım.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
sen nerden çıktın kıs yaptırmıssın bLg.yi hayırLı oLsun hadi bakaLımwomanrider adlı üyeden alıntı
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
aramıza hoşgeldin memnun kalacaksındır......
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ooooojj geldın beyaaw der bızım buranın adamları. ojj geldın kardeş
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
hoşgeldin istanbuldan sakaryaya bol slmlar
hoşgeldin!!:...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Arkadaşlar herkese teşekkürler..forum da aradığımı buldum zaten burası motosiklet sitesiyse aradığımı buldum demektir...benden kurtuluş olmaz her topiğe bulaşırım demedi demeyin)
.........
Hoşgeldin Eren. Sakarya'dan sevgiler sana.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
aramıza hoşgeldin eren
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
gencadam sizinle tanışamadık buluşmalarımızda sizide görmek isterizz.teşşekkürler
.........
sen de kisin? tanışıyormuyuz.
hoşgeldin TheCooL karizma kardeşim. karizma filan diyeyimde gelir gelmez havan olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)