Hepinize selamlar. 21 yaşındayım ne motorum var ne de A2 ehliyetim fakat en yakın zamanda ben de ehliyet alıp motor sahibi olmak istiyorum. Başlangıç için ne tür bir motor almam güvenli olur?
Hepinize selamlar. 21 yaşındayım ne motorum var ne de A2 ehliyetim fakat en yakın zamanda ben de ehliyet alıp motor sahibi olmak istiyorum. Başlangıç için ne tür bir motor almam güvenli olur?
Aramıza hoşgeldin...Umarım ehliyetine ve motosikletine bir an önce kavuşursun.
selam kardeşim hoşgeldin aramıza... motora başlama konusunda forumda birçok başlık var araştırırsan zevkine ve kendine en uygun motoru seçebilirsin... tekrar hoşgeldin
Hoşgeldin...
Benim tavsiyem yarı otomatik vites bir 100 cc olur. Bunun gibi http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2454021 Maddi imkanın yeterli ise aynı tipte bir yamaha veya honda daha iyi olur. İyi seçimler.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
hoşgeldin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Hoşgeldin güvenlik motorda değil kullanıcının elinde olan bişey sonuçta iki tekerli bi alet. Denge, viraj, frenaj konularında kendini ne kadar iyileştirirsen motosiklet o kadar güvenlidir. Abs sadece yardımcıdır seni dengede tutmaz.
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
hoşgeldin...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
hoşbulduk arkadaşlar
hoşgeldin dostum en yakın zaman da istediğin motora ve ehliyetine kavuşmanı ve motosikletli hayatın güzelliklerinden istifade etmeni dilerim.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
hoşgeldin!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)