Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhabalar mt ailesi

REKLAM ALANI

Adım tarık 21 yasındayım istanbuldayim. Daha once cok az motor deneyimim oldu tamamen kendimi verebilecegim kendi motorumu alma fırsatım ilk defa elime gecti. Bu senelik universitemi pas gecip bu zamana kadar calıştım ve emeklerim karsılıgı olarak bir miktar para biriktirebildim özellikle üstünde durdugum 2 motor var-yogun arastirma sonucunda karar verdigim- biri gözüme hitap eden gonlume taht kurmus calismaya baslama sebebim kuba superlight200 ile fiyat-performans denkleminde hayli iyi sonuclar veren kullanıcılarının cok memnun oldugu ve de sayisizca kisiden tavsiyesini duydugum regal raptor 250. Sırf motor secimi olarak da degil her türlü bilgiye ac bir vaziyette sizlere bakiyorum
    Yol gösterebilecek her türlü bilginize ve onerilerinize açığım.

Will You Be my Mentor?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    mt ailesine hoşgeldin tarık

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Hoşgeldin fakat size o motorları önerenler ya motordan anlamıyordur ya da kar amacı güdüyordur. Vardır bir şeyler illa.
    ikinci el Hyosung gv-250 bakın. Başınız ağrımaz en azından...

hosbulduk. Yok kubayi onermediler 1 tek kisi haric o da ben kullanıyorum memnunum seklinde soyledi.Universiteden bir grup arkadas motor kullanıcısı kendileri regal raptor kullaniyor hatta arkadaslari yeni baslicakti motor kullanmaya ona da regal alicaklarini soylediler.

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Size hyosung önerenler hele birde 2. el öneriyorlarsa ne amacı güttükleri belli bile değildir :D

Hyosung iyi güzel hoş motor ama 2.elde kaçman gereken bir motor. Ben o riski almazdım mesela. Kritik parçalarını bozulduktan sonra hep sağdan soldan uydurma topluyorlar. Başına iyi bela açabilir.

RR denen motor parasını bence haketmiyor. 125 cc motor gücünde 250 lik bir motor. Tip var mı var ama bastınmı zıgılaması lazım bir yerde :D

PArasına göre iyi olan ise superlight, hatta eskiden 150 likleri vardı. Sıfır yerine 2. el bir 150 superlight bulun.

150 likler 2010 da bitmiş herhalde. Ama 2012 model sıfır km 200 lük buldum sana :D
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22427154/detay

I guess i would be your mentor.

you have my respect sir. I am in your command.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

Siz yazmadan yaklaşık bir saat önce ben de sıfır firmadan 2014 almak yerine 2012 alıyım 2. elinde cok daha az zarar ederim hem de garantili diye düsünmüstüm tek merakim 2012 ile 2014 arasında cok fark yarattılarmıydı ama inceledigim kadariyla herhangi bir fark bulamadim zaten 2010dan sonra gelmiş genel bir ayar ondan sonrasi daha standart galiba. ayrica 2. el pek umrumda degil de riski azaltmak maksat çünkü bu motorla universitemi bitirmek istiyorum acıkcası bu kadar ugrasmamın sebebi de o.

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Bu motorlar hakkında bir bilgim yok. Bu yüzden bilgi veremeyeceğim ama aramıza hoş geldin demek istedim.

Teşekkür ederim. motorlar hakkında bilginiz olmasa da bir çömez için verebileceginiz bütün bilgiler tecrübeleriniz kabulumdur.

hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    Hoşgeldin bende ilk motor olarak şimdilik keeway superlight karar verdim. Acemilik sonrası sıfır ortalama bir motor alırız artık... Yalnız motorlara baktıkça fikrim sürekli değişiyor. Bu arada ikinci el alan dikenine katlanır. Tabi ki tamirciye uğrayacağız arada bir
    http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!

Valla evimin yani motor tamircisi cok mutluyum bu durumdan :D ama ben sıfır olup da 2012 olanlar varya onlardan dusunuyorum 500tl daha pahali ama 2 yil garantisi var en asından dedign gibi de baktıkca bu mu bu mu dıye kafayı yıyorsun cıkamıyorsun ıcın ıcınden. ben su sıra motor konusunda rahatladım da kasktır korumalı cekettır falan onları napsam dıye dusunuyorum

Motosikleti
    Cbf150
    Selam Tarık, hoş geldin
    alabiliyorsan hyosung gv 250 almanı tavsiye ederim.
    CANIM KIZIM HERŞEYİM

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)