Merhabalar Adım Kaan, Yaşım 19, Doğma Büyüme Balıkesir'liyim. Lise Otomotiv Bölümü Çıkışlıyım, Şuanda Otomotiv Bölümü MYO Okuyorum. Kısacası Otomobiller Benim İçin Bir Tutkudur Hani '' Otomobillere Adanmış Bir Hayat '' Desek Yalan Olmaz. Gel Gelelim Her Şey 2 - 3 Ay Önce Başladı Bir İki Arkadaşımla Muhabbetten Sonra İçimde Bir Motor Sevgisi Tarifi Yok Böyle Bir Heyecanın Bu Arada Ömrümde Hiç Motosiklet Sürmemiş Hatta Arkasına Dahi 2 - 3 Kez Ya Binmişimdir Ya Binmem'işimdir. Yinede Bir İstek - Bir Sevgi Duygusu Kapladı İçimi o Sırada'da Babamın Bir Motor Alalım Demesi İle '' Tamam Bu İş Burada '' Kopar Dedim ve Bugün Elimde Mevcut Olan 'B' Sınıfı Ehliyeti 'B+A2' Sınıfına Yükseltmek İçin Başvurumu Yaptım. Nasip İse Mart Ayında Ehliyetimi Alacağım.
Babam İlk Olarak Yamaha Crypton'u Sundu ve Onayladım, Sonuçta Yamaha Kalitesi. 1 - 2 Araştırma Yaptık ve Ne Yazık'ki Şuan Türkiye'de 2014 Model Crypton Bulunmamakta İmiş, Mart Ayına Doğru Geleceğini Söylediler Bizde Bekleyelim Almışken 2014 Alalım Dedik. Gerçi Benim İçin Fark Etmezdi Ama Sonuçta Babamın Kararları
( Umarım İyi Bir Tercih Yapmışızdır Crypton İle )
Crypton İle Acemiliğimi Atıp Cryptonu Tamamen Babama Teslim Edip Bu Sene İçerisinde 2005 - 2006 Honda CBR 125 R Repsol Alma Düşüncelerim Var.
Herkese Keyifli Forumlar