Merhabalar Efendim, bir çaylak icin yeriniz varmı ?
Reklamlar
-
Merhabalar Arkadaşlar,
Aranıza Beşiktaş-Istanbul'dan katılıyorum. Yaşım 33. Ve Lojistik sektöründeyim.
Geçtigimiz hafta sonu A2 için yazılı sınava girdim, umarım Mayıs sonu gibi ehliyetime kavusacagım. Henüz bir motor sahibi olmamakla birlikte kısmet diyorum. Niyetim 2007 Transalp'leri görüp oyle karar vermek ama, belli de olmaz deliyimdir biraz . (Tabii önce sevgili eşimi ikna etmem lazım, zor olacak ama saırım bir yolunu bulurum. Sizce bir demet cicek ise yararmı ? )
Şimdilik bu kadar dostlar. Hoscakalın
Reklamlar
-
Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
-
-
ikna etme konusunda iişin biraz zor(bence) kolay gelsin
-
hoşgeldin
-
Süper Moderatör (BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
hoşgeldin..
çiçek kurtarmıyor valla ne yazıkki ama çocuklardan oluşan bir kamuoyu etkili oluyor:.Ne marka alırsan al kaskını unutma,kazasız belasız sürüşler dostum
[FONT="Arial Black"]Kumda çamurda asfaltta,al atv ni dal maceraya[/FONT]
-
Cümleten tekrar hoşbulduk, iyi dilekleriniz için teşekkürler.
-
Hoşgeldin...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin aramıza benden de sana bir demet çicek
-
hoşgeldin. ben eşimi 38 yaşından sonra (6 yaşında ikizler var onları da devreye soktuk tabi. bir de arabayı hafta içi eşim kullanıyor ben işe otobüsle gidip geliyorum. bu durumu da koz olarak kullanarak) ikna ettim ve üç hafta önce motorumu aldım. ikna olayı biraz zaman aldı ama önemli olan mutlu sona ulaşmak.
sana da eşini ikna konusunda başarılar diliyorum.
s&s
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
aramıza hoş geldin...
en iyi dostluk ve muhabbeti buradan başka bir yerde bulamassın...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
Hosgeldin. Umarim isteklerine cevap verecek motoru en kisa surede alirsin.
Simdiden keyifli surusler diliyorum.
-
hoşgeldin
bence eşinin bir şekilde güzel bir motosikletin arkasına binip gezmesini sagla, o da virüsü kapsın! -hehe artık motoru ben kullancam kavgası yaparsınız -
-
hoşgeldiniz
Ben ikna konusunda çok şanslıyım. %100 destek alıyorum o konuda eşimden. Ama etraftan motosiklete karşı negatif yaklaşımlar benim bile canımı sıkmaya başladı. Daha biz de almadık ama heyecanla kararımı paylaştığım çok kişiye karşı motosikletin güzelliklerini savunmaktan da sıkıldım. Artık kimseye birşey söylememeye karar verdim.
tekrar hoşgeldin.
-
hoşgeldin üstad,
adres doğru, tercih doğru...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
Hoşgeldin dostum
Ben eşimi ikna edememiştim boşadım Aklında bulunsun sonçare camı kırmak
-
Hoş geldin. Motorsiklet hakkında çıkan her türlü olumsuz haberden , görüntüden motoru alana kadar bence eşini uzak tutman lazım.Aldıktan , hele birde küçük bir gezi sonrası eminim ki sadece tedbirlerini almak koşuluyla sorun çıkarmıyacaktır.
-
hoşgeldin aramıza önce ehliyet sonra motor iyi düşünmüşünüz
çiçek tek başına etkili olmaz ama yanında yemek,yazlık,araba,bikaç bin ytl lik alışveriş garantisi, bence daha etkili olur.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
Hoşgeldin Tarık...
Eşini ikna etmek için bir defa motora bindirip gezdirmen yeterli olur sanırım
Tabi yanında çiçeği de unutma
Ne Mutlu "Türküm" Diyene!
Ne Mutlu "Motorum var" Diyene!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler