Boğa düşmanı hoşbulduk.....Slwer adlı üyeden alıntı
Boğa düşmanı hoşbulduk.....Slwer adlı üyeden alıntı
Ebo aramıza hoşgelmiştin zaten,motosikletinde hayırlı olsun,zaten BBRR nin de dediği gibi bende seni aramızdan biri olarak görüyordum,çünkü bütün sorulara büyük bi hoşgörüyle (aynı soruyu 10 kere yanıtlamana rağmen) cevap verdiğin için açıkcası seni sadece kendi reklamını yapmak için forumda olan biri olarak hiç bi zaman düşünmedim...Aramıza bu sefer tam olarak gelmişsin 2 teker (yanlış anlaşılmasın teker meker) olarak tekrar hoşgeldin
hoş geldin, mt.izmir adına selamlar.
sevgi ve saygıyla kal.
ibrahim abi ne iyi etmişsin ya
aramıza tekrar hoş geldin görüşmek üzere
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
HoşKALDIN İbrahim Abi,
Bakıyorum sahiplenmişsin Comet'yi
Yeni yeni nicklerle hep birlikte kalmak dileğiyle...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Merhaba Forrap;Düşüncelerin için çok sağol kardeşim....forrap adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Sevgili İzmir Mt....kuvva adlı üyeden alıntı
Serkanım çok sağol kardeşim bu arada motorun tekra hayırlı olsun.....lespaul_84 adlı üyeden alıntı
Olcan çok sağol kardeşim merak etme hep beraberiz zaten bu arada motorun takrar hayırlı olsun....olcan138 adlı üyeden alıntı
ben ilk defa şeediyorum ( görüyorum ) seni merhaba hoşgeldin hep burdamıssın ama dedıgım gıbı
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldiniz efeem
[FONT="Arial Black"]Kumda çamurda asfaltta,al atv ni dal maceraya[/FONT]
yeni nickinle katılacam diyordun ben kursa kayda geldğimde.
Benim sana hoşgeldin demem garip olacak ama en azından ebo olarak hoşgeldin.
Daha yüzyüze çok görüşürüz herhalde.
Sen bizden eskisin buralarda ama madem ki kendinle tek başına geldin.. E o zaman hoşgeldin. (saçmalamış olabilirim kusura bakma)
hoşgeldin diyelim adet yerini bulsun
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Merhaba arkadaşlar,
NeTMaViSi - xxxxx - stardoc - tiryakimurat - watergun - vlad1462 - mostwanted_57 - cgl125... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum tekrar hoşbulduk.....
VLad Habil abinde hep burda zaten....
Hyosung gt 250 sana çok yakışmış ama kursta ihtiyaç olarak kullanmaya devam edersen yakında öyle bir motorun olmayacak 5 motor neyine yetmiyo onu verme yaw
Hoş geldin kardeşim
Hoşgeldin Ebo
İşi ile hobisini birleştirebilen şanslı kişilerden biri oldun.
Bu en büyük piyangoyu kazandığın anlamına geliyor.
Bir gün görüşmek üzere......
Sevgi ve saygılar.
hoşgeldiniz sayın bowling üstadı, yaw 1 ay önce ben diyodum sana bi motor alalım diye , binmem motora ben falan diyodun . Şimdi inmiyosun maaşallah.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
hoşgeldin diyelim adet yerini bulsun
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
İbrahim kardeş,
kişisel olarak hoşgeldin
Less is more...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)