arkadaslar hepınıze merhabalar.ben ankaradan burak.27 yasında int.cafe sahibi biriyim.site gercekten cok basarılı ve bılgılı ınsanlar ıle dolu goruyorum.sanırım benım gıbı yenı baslayacak arkadaslara cok yardımınız dokunacaktır.saygılar
arkadaslar hepınıze merhabalar.ben ankaradan burak.27 yasında int.cafe sahibi biriyim.site gercekten cok basarılı ve bılgılı ınsanlar ıle dolu goruyorum.sanırım benım gıbı yenı baslayacak arkadaslara cok yardımınız dokunacaktır.saygılar
hosgeldın...
hoşgeldin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hepinize cok tesekkur ederım.bır otomobıl funclub sıtesının moderatoruyum aynı zamanda.ama 2 tekerleklıklı bır arac almak ıstıyorum artık cunku motorları cok sevıyorum..tekrar tesekkurler hepınıze
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
Hoşgeldin dostum
hoşgeldin aramıza
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
HOŞGELDİN doğru seçim .
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
hoşgeldin...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldiniz,
burada çok bilgi var. Ben de yeni sayılırım ama bugüne kadar oku oku bitiremedim.
Hoş ben forumlardan çok anlamadığımdan sık sık kayboluyorum ancak ben buralardan birçok yere ulaştım.
tekrar hoşgeldiniz.
hoşgeldiniz
[FONT="Arial Black"]Kumda çamurda asfaltta,al atv ni dal maceraya[/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)