izmir den merhaba
hoşgeldin diver
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Merhabalaaar. Desene artık dalış hocamız da var
DBTYSG
merhabalar. hoşbulduk. suyun altını hallettik bi de üstüne bakayım dedim. ama ciddi bi acemiyim ben nerden başlıyıcam bilmiyorum
Dalmaya başladığın ilk günleri düşün..
Veya bisikletindeki ilk o heyecanı...
YArdımcı oluruz,hoşgeldin
K‡k bir ‡ocuk koŸmaya baŸlar,yaŸ ilerleyince hzn artrr,yaŸlandk‡a hz kesilir buna ‡ok zlr,bu noktada ise akl devreye girer...teknologjiyi yaratr
vay be nasıl daldın siteye
hoşgeldin hocam, bende denizi çok severim en çok ta atlamayı,özelliklede doğal bozulmamış ortamlarda mesela izmit/kandıra/bağırganlı köyü 5-10 metre kayaçlardan denize atlamak müthiş ,balıklama, ters ,düz.
yüzmek gibisi varmı bee,boğaz da da yüzdüm bu yaz.
neyse efkarlandım, nezamandır yüzemiyorum da.
tekrar hoşgeldin hocam,bakma sen bana
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Muritu O benim hocaaaammm...... [-X [-X =; :eating: i:
SaLLYSh
selam erci abi sen misin?
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
hoşgeldinn
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
merhaba arkadaşlar. aman ne güzel böyle bi sürü mesaj almak. şimdi lütfen bana yardımcı olun başlangıç olarak 4-5 milyar param var. chopper ve endurolara ilgi duyuyorum. ne önerirsiniz? :olympic:
batucan ben erci değilim. izmirdenmi o da?
o da izmirden benim dalış hocamdı ona da bu siteden bahsetmiştimde o sandım
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
hoşgeldin aramıza... her türlü konuda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız... iyi seyirler
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)