Mrb.Geldim iste,uye oldum,tebrik edebilirsiniz.
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
tebrikler.
başka bir isteğiniz
şaka bi yana hoşgeldin aramıza
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Hoşgeldin diyim o zaman. Eee motor var mı? Nerede oturuyorsun? V.s...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Merhaba;
Aramıza Hoşgeldiniz...
yooo motor yok,ben arkada otururum genelde.eşim kulaniyo oda burada weboyy olarak ue sanirim.
izmir
way be nekadar hizlisiniz.
tesekkurler
HOŞ BULDUK
hoş geldin
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
hoşgeldin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
hoş bulduk
[FONT="Verdana"][B]“[COLOR="Red"]If[/COLOR] [COLOR="SeaGreen"]you[/COLOR] [COLOR="Magenta"]want[/COLOR] [COLOR="Blue"]to[/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]be[/COLOR] [COLOR="Lime"][COLOR="DeepSkyBlue"]happy[/COLOR][COLOR="Black"],[/COLOR][/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]be.[/COLOR]” [/B] [B][I][FONT="Times New Roman"][/FONT]Lev Nikolaevich TOLSTOY[/FONT][/I][/B]
hoş gelllldiiiin
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
hoş geldin
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
aramıza hoşgeldin
h.g sefa getirdin
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
aramızdaydın zaten tekrar hoş geldin
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
ay sağolun
[FONT="Verdana"][B]“[COLOR="Red"]If[/COLOR] [COLOR="SeaGreen"]you[/COLOR] [COLOR="Magenta"]want[/COLOR] [COLOR="Blue"]to[/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]be[/COLOR] [COLOR="Lime"][COLOR="DeepSkyBlue"]happy[/COLOR][COLOR="Black"],[/COLOR][/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]be.[/COLOR]” [/B] [B][I][FONT="Times New Roman"][/FONT]Lev Nikolaevich TOLSTOY[/FONT][/I][/B]
ooooooo keşke bende adımı önce farklı belirtseydim abi ya bende bu kdr hoşgeldin msj yoktu
bu arada hoş geldin
Acımadıki, acımadıki
)))sağol
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)