hos geldikk
hoşgeldin
avatarın ne güzelmiş öyle sabah sabah içim ferahladı
hoşgeldin
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Natallia
HOŞGELDİN.....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Hosgeldin..ama avatarin korkunc ya.igreti ediyor insani..Sirin sirin motorcu resimleri falan koysan daha guzel olurdu valla
hoşgeldin iyi eğlenceler
HOŞGELDİN doğru seçim . . .
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
işte onu decektım zatenokram adlı üyeden alıntı
işte tam bana gore. Ismim pek güzelmiş dımi ama avatarım pek çirkinmiş.Severim böyle şeyler.kucukprens adlı üyeden alıntı
teşekkürler bahtiar. sedta daha düzgün kulansaydı motoru ve bana bağrmasaydı "ne yapiyon orada,kıpırdama" falan daha çök net ve daha güzel şeylek çekerdım.Şimdılik bukadar.nevZAT150 adlı üyeden alıntı
[FONT="Verdana"][B]“[COLOR="Red"]If[/COLOR] [COLOR="SeaGreen"]you[/COLOR] [COLOR="Magenta"]want[/COLOR] [COLOR="Blue"]to[/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]be[/COLOR] [COLOR="Lime"][COLOR="DeepSkyBlue"]happy[/COLOR][COLOR="Black"],[/COLOR][/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]be.[/COLOR]” [/B] [B][I][FONT="Times New Roman"][/FONT]Lev Nikolaevich TOLSTOY[/FONT][/I][/B]
selam natallia aramıza hoş geldin, gezi fotolarımızı güzel çekmişsin, üçümüzün resmide çok güzel çıkmış, teşekkür ederim.
saygı ve sevgiyle kal.
hoşgeldin..
hoşşşşşşşşş geldinnnnnnn
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
bende yeni üyeyim aslında ama eskidim bile nerdeyse
[FONT="Arial Black"]Kumda çamurda asfaltta,al atv ni dal maceraya[/FONT]
ben de yeni üye sayılıyorum galiba ama artık benim de hoşgeldinlere başlamam gerekiyor.
Hoşgeldiniz.
sağol be
Sağol Güzel çekmeye çalıştımkuvva adlı üyeden alıntı
[FONT="Verdana"][B]“[COLOR="Red"]If[/COLOR] [COLOR="SeaGreen"]you[/COLOR] [COLOR="Magenta"]want[/COLOR] [COLOR="Blue"]to[/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]be[/COLOR] [COLOR="Lime"][COLOR="DeepSkyBlue"]happy[/COLOR][COLOR="Black"],[/COLOR][/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]be.[/COLOR]” [/B] [B][I][FONT="Times New Roman"][/FONT]Lev Nikolaevich TOLSTOY[/FONT][/I][/B]
Hoşgeldin;
O sineği nasıl çektin öle( şaka, şaka)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)