Herkeze merhabalar arkadaşlar.Ben Çanakkale biga lıyım istanbul pendik te ikamet ediyorum,Çanakkaleli ve çanakkaleli olupta istanbul anadolu yakasında ikamet eden arkadaş varmıdır aramızda
Farınız ve yolunuz açık,rüzgarınız daim olsun
Herkeze merhabalar arkadaşlar.Ben Çanakkale biga lıyım istanbul pendik te ikamet ediyorum,Çanakkaleli ve çanakkaleli olupta istanbul anadolu yakasında ikamet eden arkadaş varmıdır aramızda
Farınız ve yolunuz açık,rüzgarınız daim olsun
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Burdan geçen günlerde İzmir'e gidip ordan 350 km'ye yakın yol gidip 18 Mart günü Çanakkale yapmıştık be.. Çanakkale'yi gezme fırsatımız cok olamadı ama fahri bir ünvan aldık o kadar cebelleşerek sanırım
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Sevgili Cenkmenderes sende artık çanakkalelisin,18 Mart ta baya ıslanmışsınızdır Çanakkalede
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Sen ne demezsin.. Afedersin ama dotumuze kadar sırılsıklam olduk cadırlarda.. Ama yine de Çanakkale'de olmak güzeldi.. bir macera oldu bizim için..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ben çanakkale bigaalıyım ama çanaakkalede oturuyom yolun düşerse bekleriz burası tam motor cennetidir
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Çamakkale li değilim MT liyim uyarmı
Biz genelde buradan bütün türkiye MT ile tanışıyoruz çanakkale olarak başlık açmasaydın herkez sana merhaba derdi
neyse aramıza hoşgeldin
harved, Ben de Çanakkale Çan lıyım!!! Ama maalesefki İstanbul da değilim...
Bu arada motorunu sattın mı???
Sevgili DOSTDARK uyarı için teşekkür ederim,Forum'a daha önceden üye olmuş birkaç başlıkta da fikirlerimi ve düşüncelerimi arkadaşlar ile paylaşmış ve satanlar bölümü'ne ilan dahi bırakmıştım.ve bir çok üyemizden'de hoş geldin ve hayırlı olsun tebrik ve mesajlarını almıştım.
1.Bu başlığı açmamın sebebini,yazımı tekrar okursan anlayacağını tahmin ediyorum.
2.Çamakkale li deil ÇANAKKALE liyim
Bu radan tüm MT cilere selam gönderiyorum.
SERÜVEN17 Arkadaşım Motosikletimi satmadım malum ÖTV oranlarındaki deişimden etkilendik,şimdilik beklemeyi tercih ediyorum
Haziran ayının ilk haftası atlarım motosikletime çıkarım Canım TÜRKİYE min yollarına geçerken de Çanakkale ve Çan'ada uğrarım CİHAN ve SERÜVEN17
FARINIZ VE YOLUNUZ AÇIK,RÜZGARINIZ DAİM OLSUN
çanakkale'den değilim ama hoşgeldin dileklerim kabul olur herhalde.
May the Force be with McLaren Mercedes
canakkalelileeeeeeeeeeeeeeeeeeer.
24.nisan da canakkale gezisine katıldım.çok güzeldi.
canakkaleli arkadaslarla irtibata gecelim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)