Selam arkadaskar.yaklasik 2 aylik biniciyim bu zehir kanima karisti.su an icin 2 kisi geziyoruz 2 burgman 400 olarak.yeni kisiler yeni yollar yeni maceralara katilmak istiyoruz.sancaktepede oturuyoruz.yaz kis farketmez hafta sonlari yollardayiz
Selam arkadaskar.yaklasik 2 aylik biniciyim bu zehir kanima karisti.su an icin 2 kisi geziyoruz 2 burgman 400 olarak.yeni kisiler yeni yollar yeni maceralara katilmak istiyoruz.sancaktepede oturuyoruz.yaz kis farketmez hafta sonlari yollardayiz
Hoş geldin ve güle güle kullan.
Bende de 2004 var gayet keyifli rahat ve güçlü. Sevdim bu motoru ama altı çok alçak bazen çok sıkıntı oluyor.
hoşgeldiniz forma
Scooter bambaska motordur tadı ayrıdır rahattır zevklidir. dağ taşlı yollarda gaz fren, trafikte gaz fren.. mükemmel
keyifli geziler size
birGarip..
2004 yılında sıfır km aldık. Evet altı çok yakın ve yakıtı biraz sıkıntı. Ama Topscooterlerin bence en yakışıklısı bu motor. Özellikle artçı için biçilmiş kaftan. Hayırlı olsun kazasız belasız.
Oncelikle hayirli olsun
Kazasiz surusler dilerim
Ben de Kavaciktayim,forumdan 5-6 arkadas toplanip hafta sonlari geziyorduk havalarin yagissiz oldugu zamanlarda. Gerci yine toplanalim diyoruz ama kimbilir ne zaman olur. . Tanisma bolumunde haftasonu gezileri diye bir basligin altindan duyuruyorum gezi zamanini,katilirsaniz seviniriz hemde tanismis oluruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)