Merhaba Arkadaşlar ben G.Antep den hepinize selamlar
Merhaba Arkadaşlar ben G.Antep den hepinize selamlar
Arkadaş doğru bir seçim yaptın yaw ___KILIÇ___
şu smilileri nasıl koyuyorsunuz farklı şeyler de var sizde ben baya var sen kendin mi yaptın
ne bir sürüsü yaaa 15 tane var ben de haa bir de sağolun
Ne Mutlu Türküm Diyene ve İskenderunluKILIÇ Aynı IP ye nasıl sahip oluyo bunu bana bi izah edin lütfen yoksa her ikinizinide üyeliği tehlikede
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
İskenderunluKILIÇ benim abim onun msn adresi
msn önemli değil mesajları attığınız pc aynı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Aynı evde yazıyoruz da ondan ya BBRR abi
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
ok hani biriniz iskenderun biriniz gaziantep bide aynı anda yazınca neyse gözüm üstünüzde haberiniz ola
bide ben sorana kadar kardeş oldunuz hakkında bi bilgi yok genelde bu durumda olanlar yani aynı evden yazanlar işte eşim kardeşim kızım oğlum der sizde oda yok neyse madem kardeşsiniz size inanacaz
Benim kardeşim G.Antep de Bağlarbaşı yurdunda okuyor niye yazdı bilmiyorum zaten gitti
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)