Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbuldan Genç Crosscu :)

REKLAM ALANI
    Civ Civ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial X-Treme Max
    Selam herkeze yaşım 21 ismim meftun lakabım civciv İstanbul okan üniversitesi bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.motor tutkum 17 yaşımdan beridir caddelerden dolayı aşılandı o zamandan beridir motor da motor kafalıyım :D 2 senedir bu sitede ziyaretci olarak abilerimden kardeşlerimden ve yaşıtlarımdan çok şeyler öğrendim bu sene kardeşimin honda jizz marka scooter almasıyla bendeki motor sevgisi aşırı büyüdü ve sımamaya başladı ve sonunda babamla konuştukdan sonra kabul ettirdim bana araba almak için uraştılar ama ben galip geldim gibi yarın başlangıç olarak mondial xtreme max kulanıcısı olacağım işallah cross hayranıyım korumasız ve ehliyetsiz binme taraftarı değilim ve karşıyımdır araba ehliyetim var motor ehliyetini haftaya başvurcam o zamana kadar motorumu garajda binecem tam öğrenmeden ve kasksız korumasız binmem kendime şart koştum
    sizlere sormak istediğim bişeylerde yok deil :D
    2014 yılının yazına kadar beni bu motor idare edermi ?
    mondial xtreme max benim ilk motorum olacak bunuda vura kıra düşe kalka herşeyiyle öğrencem işallah sonra ise 2014 yılının yazında hayalim olan kawasaki klx 250 almak istiyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    porsche911tt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm200
    Max iyi bi secenek .hosgeldin .kazasiz belasiz kullanirsin insallah.cenkito nickli arkadasimizda da max var danisabilirsin cok iyi bi uyedir.5 yildir cross kullaniyorum suanda motorum yok yaza alicam insallah.bu arada crossa alisinca gozum hep bayir ariyor.sende de baslarsa sasma.

Civ Civ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial X-Treme Max
    teşekkür ederim cenkito abiyi tanımış kadar oldum yorumlarını takıp ediyorum pek fazla hız tutkunu deillim dağ bayır olabilir orasını bilemem ama muhteşem bir hayat tarzı olacağına hiç şüpem yok
    porsche911tt bunu beğendi.

porsche911tt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm200
    Alinca izlenimlerni bekliyoruz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)