merhaba ben hareke lisesi 2. sınnıf öğrencisiyim motorları çok seviyorum
ama motorum yok seneye ilk motorumu almak istiyorum bana ne tür birşey önerirsiniz birazda hızlı olması lazım bilirsiniz benim yaşımdakilerin
çoğu hızı sever ...
merhaba ben hareke lisesi 2. sınnıf öğrencisiyim motorları çok seviyorum
ama motorum yok seneye ilk motorumu almak istiyorum bana ne tür birşey önerirsiniz birazda hızlı olması lazım bilirsiniz benim yaşımdakilerin
çoğu hızı sever ...
en iyi motorcu en korkusuz sürendir
hadi bakalım siteye üyeliğin hayırlı uğurlu olsunnnn
geleceğin potansiyel motorcusu
hoşgeldin
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
teşekkür edrim inşallah iyi bir motorcu olurum
Aramıza hoş geldin... burada biraz te crübe edin yavaş yavaş seneyede başlangıç motorlarından biriyle başlarsın inşallahh..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
BıKeR_BoYZ, hoşgeldin ilk önce motor sürüş eğitimi al tabi ehliyette şart
Hoşgeldin siteyi takip et o zamana kadar kaparsın herşeyi :
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
internet bağlantım olduğu sürece her akşam buradayım zaten bağlantım olmasada
birşey değişmez yine bura da sizlerle birlikte olurum tabiki dedikleriniz şu anda
benim için altın değerinde. Her zaman olduğu gibi EĞİTİM ŞART . siteyi gerçekten sevdim bende zaten hep böyle bir site veya topluluk hayel ediyordum ve işte buldum...
abi ebnde aranıza bugün katıldım 15 yaşındayım motorum yok 3 sene sonra alcam motor tutkunuyum hep açık mavi motorumun olmasını istemişimdir
herzaman TRABZONSPOR\'U tutmak ayrcalktr
Hoşgeldin!
Eğer sadece hız arıyorsan araba almana gerek yok. Kendini yüksek bir yerden aşağı atabilirsin
DBTYSG
hoşgeldin uğur
herkes hoşgeldi
Hoşgeldin
Bende lise 3 öğrencisiyim...
Motor alacaksan küçük bir şeyler al..Senin yaşındakileri ben çok iyi bilirim
Küçük dediğime bakma şimdiki scooterler nerden baksan 120 130 vuruyorlar..E yeter her halde..
Hoş sohbetler
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
hoşgeldin uğur..
bende sendenim adamım aramızdaki tek fark ben lise 3 teyim
sana tavsiyem kucukten buyuğe doğru git yani mobiletten basla 125, 250 yada 150 ,300, ...... demek istediğim bu işte tecrübe önemlidir ... tekrar wellcome