Merhaba arkadaşlar...
Merhaba arkadaşlar...
hoşbulduk arkadaşlar
şebinkarahisardan slmlar diyince merak ettim neresi acaba diye şöyle bir baktım. Şu kısmı dikkatimi çekti
"Şebinkarahisar Osmanlı İmparatorluğu topraklarına katıldığı 1478 yılından 1515 yılına kadar Amasya vilayetine bağlı kalmıştır. 1515 yılında Trabzon, Canik ve Şebinkarahisar Livaları birleştirilerek Erzincan'a bağlanmıştır. 1538 yılına kadar Erzincan vilayetine bağlı kalan Şebinkarahisar, daha sonra Erzincan'dan alınarak tekrar Amasya vilayetine bağlanmıştır. 1553 tarihine kadar Amasya vilayetine bağlı kalan Şebinkarahisar, 1553 tarihinde Amasya vilayetinden alınarak Erzurum'a bağlanmıştır. 1805 yılına kadar iki buçuk asır Erzurum'a bağlı kalan ilçe, 1865 tarihinde Erzurum'dan alınarak Trabzon'a bağlanmıştır. Aynı tarihte Giresun, Ordu ve Gölköy'de Şebinkarahisar Sancağına bağlanmıştır. Yeniden yapılan düzenlemede 1865 yılında Şebinkarahisar, Trabzon'dan alınarak Amasya ve Tokat Sancağı ile birlikte Sivas'a bağlanmıştır. Şebinkarahisar Vilayet haline getirildiği 1923 yılına kadar Sivas'a bağlı kalmıştır."
sanırım şimdi de giresuna bağlı dimi ?
Bu arada hoşgeldin
Hoşbulduk.
Evet Eagle7 arkadaşım. şu anda Giresun'a bağlı olarak bulunuyor.
Lakin Giresun'a ulaşmak kışın 3 saatimizi alıyor. oysaki sadece 120 kilometre.
U;laşım problemlerimiz büyük.
Merhaba Hocam Benim Memlekette Alucra
Metin K. Alucra'da mısın hala. yoksa aşağı indin mi sen de :D
hemşehrim hoşgelmişin
nerelerdeydin sen bu zamana kadar, neresindensin?
MetinK senide bekleriz aramıza!
hemen kulübümüze üye yapalım sizi..
ne var sende motor olarak?
https://www.facebook.com/sebinmotosiklet
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
motorda da bi başka güzel duruyor
Vay be, ne çok hemşerim varmış bende istanbulda yaşasamda aslen şebinkarahisarlıyım.
Aramıza hoş geldin kazasız belasız sürüşler
Abi Doğma Büyüme İstanbuldayım.Yazları Gidiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
Oluruz Kardeşimde.Ben İstanbuldayım.Ayrıca Bir Haftaya Kanuni Ronny S 150 Marka Olucak.Başlangıç Motoru
Hoş geldin arkadaşım, 6-7 sene önce Giresun, Şebinkarahisar taraflarını gezmiştim. Özellikle Hasanşıh köyünde çok uzun kaldım, yaya olarak dağını tepesini gezdim. Unutulmaz anılarım var. O bölgede de böyle bir motorcu oluşumunu görmek beni çok mutlu etti. Her gaz açtığınızda Hulk abinizn de kulaklarını çınlatın. Özellikle kalenin en tepe burcuna çıktığınızda...
camolukluyum ben de. hg topragim:-D
Hoş bulduk forza. üyelik talebi yolladım face grubunahemşehrim hoşgelmişin
nerelerdeydin sen bu zamana kadar, neresindensin?
MetinK senide bekleriz aramıza!
hemen kulübümüze üye yapalım sizi..
ne var sende motor olarak?
https://www.facebook.com/sebinmotosiklet
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
motorda da bi başka güzel duruyor
hoşbulduk unutmayız.Hoş geldin arkadaşım, 6-7 sene önce Giresun, Şebinkarahisar taraflarını gezmiştim. Özellikle Hasanşıh köyünde çok uzun kaldım, yaya olarak dağını tepesini gezdim. Unutulmaz anılarım var. O bölgede de böyle bir motorcu oluşumunu görmek beni çok mutlu etti. Her gaz açtığınızda Hulk abinizn de kulaklarını çınlatın. Özellikle kalenin en tepe burcuna çıktığınızda...
güzel memleket oluyor yazlar alucra. tam gezilecek zamanını iyi biliyorsun.Abi Doğma Büyüme İstanbuldayım.Yazları Gidiyorum
hoşbulduk.camolukluyum ben de. hg topragim:-D
MetinK 4 hafta önce gezdik alucrayı.. bayağı bi çalışma var merkezde, seneye biter sanırım..
bu arada alucra gümüşhane sınırında yukarda 10-12 tane buzul göl var, bilgin var mı onlar hakkında? çıkılıyor mu, yolları nasıl, sırf patika mı vs.?
ŞebinMotosiklet gezilerinden bir kare paylaşayım
Forza BJK kulübün çıkartması güzel olmuş. tam şebini anlatıyor. bir de ceviz koyaydın iyiydi.
motorun gelir gelmez onuda süsleyelim stickerimiz ile.. haber et
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)