Mrb.
İstanbul anadolu yakasi beykoz tarafindayim hafta sonlari toplanip gezebilecegimiz bir topluluk olusturmayi planliyorum.
İlgilenen arkadaslarin cevaplarini bekliyorum
Mrb.
İstanbul anadolu yakasi beykoz tarafindayim hafta sonlari toplanip gezebilecegimiz bir topluluk olusturmayi planliyorum.
İlgilenen arkadaslarin cevaplarini bekliyorum
mrb. ben Kocaeli ilindeyim sizinle aynı fikirdeyim ama nasıl olur bilemiyorum
ben varım arkadaşlar cumartesi günü sabahtan erken müsaitim ver elini neresi olursa....
Aslında çok iyi olur çokda güzel olur cumartesi ögleden sonra müsait olurum bende toplanır beraber birşeyler yapar bilenler bilmeyenlere birşeyler ögretir güler egleniriz
gençler birisi plan yapabilir bence önce gidilecek yer tespit edilebilir
ben oğlula beraber katılabilirim
blackkarca konuyu açan olarak bir program yapın da katılım sağlayalım..... kişi sayısı önemli değil maksat İstanbul dan çıkalım biraz uzayalım şöyle gezelim.
blackkarca ben 2011 yılından beri Kocaeli de ikamet etmekteyim bu bölgeyi tam bilmiyorum ama bu tarafta sapanca gölü, yuvacık barajı, maşukiye bölgesi gibi gezilecek bölgeler var diye düşünüyorum
Dogrusunu soylemek gerekirse benim gibi dusunen. Birilerinin olmasi sevindirdi
Ben Beykoz Kavaciktayim motor konusunda oldukca yeni ve acemiyim dolayisiyla aklimda hep beykoz,riva, anodolu feneri gibi trafik acisindan oldukca sakin ve keyifli bir gezi yapabilecegim yerler vardi.Geziye istirak edeceklerin cogunlugu tecrubeli olan arkadaslardan olusursa farkli guzergahlarda secilebilir ustelik benim ve benim gibi olanlar icin de oldukca iyi bir deneyim olur.
Benim teklifim tanisma ve katilimin hangi duzeyde olacagini (trafik tecrubesi acisindan) gormek icin kavaciktan baslayan anadolu fenerine kadar gidip tekrar kavacikta sonlanan bir guzergahi takip etmek.
Eger sizler icinde uygunsa bu pazar(yarin) sabahi yagmur yagmazsa kavacikta toplanalim
Pazar sabahı olabilir Aslında Bir 10 gibi toplanır kahvaltı yaparız simit poaca sonra orada da kararlastırabiliriz bende gezme konusunda cok acemiyim :( 10 yıldır istanbuldayım bildigim sadece 2.5 semti var o da pendik tuzla :(
Bu hafta sonu bir etkinlik olursa bomba olur. İçim şişmişti benim de, pazar hava güzel gözüküyor... Bu iş olursa güzel olur
Bende pendikteyim ama hep 250R pilotları doluşmuş buraya, biz elimizdekiyle toz yutarız gibime geliyor yaza bende 250RR alana kadar bekleyin bakalım
hız yapmak ıcın degıl gezmek ıcın toplanıyoruz ...
dert etme hızlı gıdene dur dıyecek halımız yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
gelecek olanlar pm den numaralarını yazsınlar
Pazar günü bende Şile/Ağva/Kandıra rotasında fink atmayı planlıyorum..
Plan ne hocam şimdi? Pazar günü saat kaçta, nerede buluşuyoruz, nereye sürüyoruz? Bunları bu sayfada çözüp, bir de katılımcı listesi oluştursak daha iyi olabilir. Büyük bir benzin istasyonu ya da meydanda buluşursak herkesin bulması daha kolay olur. Zannetmiyorum ama katılımcı çok olursa belki grubun bölünmesi gerekebilir ya da Avrupa ve Asya'da iki farklı buluşma noktası oluşturmak gerekebilir.
O kolay onu getiririm Listeyi başlatayım ben o zaman, katılacaklar altına ekleye ekleye devam eder. Numaramı da özelden atıyorum.
1-blackarca
2-ormankebabi
3-
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
Son durum;
Buluşma: Kavacık BP 9:30-10:00 arası
Hemen orada bir pastanede kahvaltı, tanışma faslı
Önce bir kaç çay ile bedenimizi sonra motoru ısıtıp ver elini Beykoz
Fıtı fıtı yollarda gezmece, tatlı virajlar, sahil yolu balık ekmek, Anadolu Feneri, Kale, bol bol fotoğraf...
Güzergah kahvaltı masasında kesinleşecek
Maksat sohbet, muabbet, gezmek, tanışmak...
Havalar güzelken tadını çıkarmayalım mı :
gecen pazar Alican'la (nam-ı diğer ormankebabı) anadolu fenerine gitmiştik..
gayet güzel ve keyifli bir sürüş oldu
bu hafta yine gidesim var...
gelen olursa 9,30-10;00 arası kavacıktaki bp.den hareket ediyoruz..
beklerim ...
benim iznim cumartesi günü olduğu için geçen haftaki geziye katılamadım. cumartesi gününe denk gelen bir gezi daha düzenlerseniz çok sevinirim.
Cc fark etmiyorsa ben de varım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)